Tellagence: Intelijen Pemasaran Sosial

pemasaran sosial

Pemasar cenderung ngrawat media sosial kaya media tradisional liyane. Temokake ing endi paling eyeballs yaiku lan ngoyak. Bedane gedhe tenan. Ing jaringan sosial, ana telung kegiatan:

  • Pengamatan - pamirsa sing mung ngetutake lan nangkep informasi kanggo panggunaan pribadi.
  • interaksi - komunitas sing nanggapi lan menehi umpan balik babagan informasi sing disebarake.
  • promosi - wong ing pamirsa utawa komunitas sing nuduhake informasi karo sing pamirsa lan / utawa komunitas.

Kanggo perusahaan sing berinteraksi ing media sosial, kegiatan kasebut angel - yen ora mokal - kanggo dianalisis lan diprediksi. Ana akeh media sosial Analytics platform ing pasar, nanging umume ora umum ... nyedhiyakake metrik sing diwatesi kanggo nggayuh lan nuduhake.

Saiki ana kebutuhan sing jelas lan jelas kanggo para pemasar supaya ngerti lan nggunakake pengaruh pemasaran sosial sing bisa ditindakake. Jawaban Tellagence sing dibutuhake. Kita nggawe ilmu sing prédhiksi tumindak ing jaringan online kontekstual. Tellagence mbantu sampeyan nggayuh potensial pemasaran sosial kanthi nggedhekake jangkauan Twitter.

Sayagence ora kudu ngusulake solusi kanggo masalah sing dak dokumentasi ing kene, nanging muga-muga bisa menehi intelijen sing luwih prediksi kanggo spektrum pemasaran sosial umume, diwiwiti karo Twitter.

Saka Pitakon Paling Sering ing Tellagence

Sayagence minangka teknologi prediksi sosial, sing sukses mbukak kunci kerumitan hubungan online kanggo ngerti sapa sing bakal motivasi ngirim pesen merek sampeyan. Produk pertama Tellagence, Tellagence kanggo Twitter, dibangun ing algoritma sing ngawasi lan ngerti dinamika hubungan ing jaringan. Teknologi groundbreaking iki nyathet konteks, ngerti owah-owahan prilaku lan sing paling cetha, nggunakake ilmu sing dibangun kanggo ngerti komunikasi manungsa online ora kaya solusi analisis jaringan liyane.

Carane Sayagence beda? Nalika akeh perusahaan fokus ing elemen sing luwih umum kanggo ngawasi lan keterlibatan media sosial - kayata nargetake individu kanthi nomer pengikut utawa status selebriti sing dhuwur - ilmu Tellagence ngenali lan nggawe sesambungan sing adhedhasar minat umum sing jero kanggo menehi merek sing luwih migunani lan eksponensial.

Sayagence nikah karo ilmu prilaku manungsa kanthi model prediktif komputatif sing dhuwur kanggo nimbang pengaruh unsur kayata nggawe keputusan, nambah utawa nyuda kekuwatan hubungan, lan peran jaringan. Produk pertama perusahaan, Tellagence kanggo Twitter, nyekel konteks obrolan lan nggawe ramalan kanthi nimbang dinamika sing terus berubah sing ana ing jaringan.