Lemah Televisi lan Tuladhane Kepiye Web Bisa Mbantu

Television

Ing wulan iki, kita ndeleng kekurangan anyar kanggo pamirsa televisi jaringan. Aku wis dadi kritikus media mainstream, amarga wis nggunakake dasawarsa kapisan pemasaran ing bisnis koran. Nanging, ana tandha-tandha pangowahan ing papan liya. Ing Saluran Sci Fi, kayata, bubar wis ngirim Pilot Online kanggo kartun anyar, Kepala Screw-On sing Apik tenan. Dheweke nggabungake pilot lengkap karo Survei babagan pertunjukan kasebut. (Yen sampeyan entuk kesempatan, deleng pilot sing dawane 22 menit ... apik lan nyenengake, aku bakal kaget banget karo swara sing bakal sampeyan kenal.)

Iki minangka langkah pisanan kanggo nggunakake web kanthi maksimal. Bayangake manawa jaringan kasebut ngirim kabeh pilot ing web lan ngidini wong nonton lan milih apa sing dadi musim anyar. Apa sampeyan ora nganggep kualitas acara uga tuku pamirsa bakal nambah? Kayane dakkira! Nanging, ana pimpinan industri sing percaya 'ngerti luwih akeh' lan ngerti apa sing bakal disenengi sampeyan lan aku. Hmmm, mesthine.

Kepiye aku ngerti babagan Kepala Screw-On Amazing? Ironis, saka digg. Digg minangka situs sing apik ing endi masarakat ngirim crita lan diidini nyatakake apa "crita" kasebut. Semono akeh swara "digg", artikel kasebut bakal munggah ing ndhuwur. Uga, Digg duwe aspek komunitas, ing kana aku bisa ndeleng artikel apa digg kanca-kanca. Iki nggunakake Web kanthi apik. Muga-muga televisi Jaringan bisa sinau babagan iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.