Sapa sing Nduwe Teleprospecting?

Sing Nduwe Infographic Teleprospecting 2016

Ing wektu iki, sawetara perang antara Sales lan Marketing ngancam konversi, produktivitas lan moral ing akeh organisasi sales - bisa uga duwe dhewe.

Ora yakin iki ditrapake kanggo sampeyan?

Coba pitakon iki kanggo organisasi sampeyan:

  1. Sapa sing duwe bagean saka lelungan dodolan kasebut?
  2. Apa sing dadi kepemimpinan sing mumpuni?
  3. Kepiye kemajuan logis saka pembeli sing dadi timbal?

Yen sampeyan ora bisa mangsuli pitakon kasebut kanthi gamblang, kapercayan lan kesepakatan antarane Marketing lan Sales, sampeyan bakal ninggalake dhuwit ing meja. Akeh iku.

Ora nggumunake 79% pamimpin pemasaran ora nate dadi sales.

Mangkene carane praktik dibandhingake:

khas Kemajuan Lead Becik Kemajuan Lead
Pas pemasaran nyebabake penjualan. Pemasaran lan Penjualan setuju karo kriteria utama lan kualifikasi.
Penjualan dianggep ora ana gandhengane, mandegake tindakake. Pemasaran dijupuk saka upaya mlebu.
Ndadékaké mati ing Vine tanpa cukup memupuk. Pemasaran ngembangake, nglacak lan ngetrapake prilaku liwat pemasaran konten lan metrik.
Pemasaran ora nduweni visibilitas lan pemahaman kenapa prospek ora dikonversi. Pemimpin sing nduweni kualifikasi diterusake menyang sales.
Kurang percaya lan ora setuju akeh. Nyalahke festival. Telpon sales ing petunjuk sing berkualitas, nutup transaksi.
Bilas. Groan. Baleni maneh Cha-ching! Sampeyan entuk dhuwit, ora usah muspra karo pandhuan sing murah, lan ora ana sing pengin mateni wong liya.

Waca infographic ing ngisor iki, kanthi duweni MonsterConnect, kanggo sinau:

  • Sipat program konversi murah
  • Nemokake disfungsi Pemasaran-Penjualan
  • Campuran sing cocog kanggo kemitraan Marketing-Sales kanthi konversi dhuwur
  • Sapa sing kudu tanggung jawab kanggo timbal gen & perawatan

Mungkasi perang antara Marketing lan Sales, lan nggawe loro tim kasebut menang.

Infographic infographic teleprospecting 2016

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.