Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar

Salesforce Dreamforce | Konferensi Virtual | 9 Desember 2021

Salesforce Dreamforce bali lan bakal ngoperasikake konferensi sedina saka New York City. Acara virtual karo Salesforce, Salesforce Partners, lan klien Salesforce bakal kalebu: Inspiratif nuduhake saka changemakers dina Product spotlights Trailblazer carane saka Trailhead Luminary speaker Networking karo Trailblazers saka sak donya A surprise music tumindak. Dadi acara virtual, sapa wae bisa ndhaptar lan gabung saka ngendi wae kanthi sambungan. Bakal ana pamicara anyar, sorotan eksklusif, lan sawetara kejutan

Kepiye Startup Bisa Ngatasi Tantangan Teknologi Pemasaran Umum

Istilah "wiwitan" glamor ing mripate akeh. Iki nggawe gambar para investor sing kepengin banget ngupayakake ide jutaan dolar, ruang kantor sing apik banget, lan wutah tanpa wates. Nanging profesional teknologi ngerti kasunyatan sing kurang glamor ing mburi fantasi wiwitan: mung entuk pijakan ing pasar minangka bukit sing gedhe banget. Ing GetApp, kita mbantu startup lan bisnis liyane nemokake piranti lunak sing dibutuhake kanggo tuwuh lan nggayuh tujuane saben dina, lan kita wis sinau

Hey DAN: Kepiye Swara kanggo CRM Bisa Nggedhekake Hubungan Penjualan lan Tetep Waras

Ana mung akeh banget rapat-rapat kanggo Pack menyang dina lan ora cukup wektu kanggo ngrekam titik tutul terkenal. Malah tim pra-pandemik, sales lan marketing biasane duwe luwih saka 9 rapat eksternal saben dina lan saiki nganggo sprei kerja remot lan hibrida kanggo jangka panjang, volume rapat virtual saya mundhak. Nyimpen cathetan akurat saka rapat-rapat iki kanggo mesthekake yen hubungan sing nurtured lan data kontak terkenal ora ilang wis dadi

Pasuryan Anyar E-Commerce: Dampak Pembelajaran Mesin ing Industri

Apa sampeyan wis ngira yen komputer bisa ngenali lan sinau pola kanggo nggawe keputusan dhewe? Yen jawaban sampeyan ora, sampeyan ana ing prau sing padha karo akeh ahli ing industri e-commerce; ora ana sing bisa ngramal kahanan saiki. Nanging, machine learning wis nduwe peran penting ing evolusi e-commerce sajrone sawetara dekade pungkasan. Ayo goleki ing endi e-commerce sing bener