DanAds: Teknologi Pariwara Layanan Dhasar Kanggo Penerbit

Wacan: 6 menit Pariwara program (otomatisasi tuku lan adol pariwara online) wis dadi pokok kanggo para pemasar modern wiwit pirang-pirang taun lan gampang dingerteni sebabe. Kemampuan kanggo para pembeli media nggunakake piranti lunak kanggo tuku pariwara wis ngrubah papan pariwara digital, ngilangi prelu proses manual tradisional kayata panjaluk proposal, tender, penawaran, lan, utamane negosiasi manungsa. Iklan programatis tradisional, utawa pariwara program layanan sing dikelola kaya sing asring dirujuk,

Kepiye Pemasaran Digital Panganan Corong Penjualan Sampeyan

Wacan: 4 menit Nalika bisnis nganalisa corong penjualan, sing nyoba ditindakake yaiku luwih ngerti saben tahapan ing panuku kanggo ngenali strategi apa sing bisa ditindakake rong prekara: Ukuran - Yen pemasaran bisa narik luwih akeh prospek mula bisa dipercaya manawa ana kesempatan kanggo tuwuh usahane bakal nambah amarga tarif konversi tetep stabil. Kanthi tembung liyane ... yen aku narik 1,000 prospek luwih akeh kanthi pariwara lan aku duwe konversi 5%

Tren Pemasaran Video kanggo taun 2021

Wacan: 2 menit Video minangka salah sawijining bidang sing aku nyoba tenan taun iki. Aku bubar nindakake podcast karo Owen saka The Video Marketing School lan dheweke motivasi supaya luwih akeh usaha. Aku bubar ngresiki saluran Youtube - kanggo aku uga kanggo Martech Zone (monggo langganan!) lan aku bakal terus ngupayakake ngrekam video sing apik uga nggawe video wektu nyata liyane. Aku dibangun

Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

Wacan: 2 menit Umume aku nggrundel nalika ndeleng artikel sing menehi komentar Millennial utawa nggawe kritik stereotip liyane. Nanging, ora ana sangsi yen ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku kira aman, yen umume, generasi lawas aja ragu-ragu njupuk telpon lan nelpon wong, dene wong sing luwih enom bakal mbukak pesen teks. Nyatane, kita malah duwe klien sing

Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Wacan: 3 menit Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik. Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap menehi kontrak kanggo platform sing regane udakara setengah yuta dolar

accessiBe: Nggunakake Intelijen Ponggawa Kanggo Ngatasi Aksesibilitas Situs

Wacan: 3 menit Nalika peraturan aksesibilitas situs wis pirang-pirang taun, perusahaan alon-alon nanggapi. Aku ora percaya yen ana masalah empati utawa welas asih ing sisih perusahaan… Aku pancen percaya manawa perusahaan mung ngupayakake ngupayakake. Tuladhane, Martech Zone rangking kurang bisa diakses. Suwe-suwe, aku wis ngupayakake ngapikake kodhe, desain, lan metadata sing dibutuhake… nanging aku ora bisa tetep tetep.

Froala: Ningkatake Platform Sampeyan Kanthi Editor Teks WYSIWYG Sugih Lengkap

Wacan: 4 menit Froala WYSIWYG Rich Text Editor

Transformasi Digital lan Pentinge Nggabungake Visi Strategis

Wacan: 4 menit Salah siji saka sawetara lapisan perak krisis COVID-19 kanggo perusahaan yaiku akselerasi transformasi digital, sing dialami ing taun 2020 dening 65% perusahaan miturut Gartner. Wis maju banget amarga para pelaku bisnis ing saindenging jagad nggawe pendekatan. Amarga pandemi kasebut, supaya akeh wong ngindhari interaksi pasuryan ing toko lan kantor, kabeh organisasi duwe tanggepan karo para pelanggan kanthi layanan digital sing luwih trep. Contone, grosir lan perusahaan B2B