IQ Kamera: Nggunakake Reality Augmented (AR) Kanggo Nggawe Coba Produk Virtual

Kamera IQ, platform desain tanpa kode kanggo Augmented Reality (AR), ngluncurake Virtual Try-On Composer, alat desain canggih sing nggawe cepet lan gampang kanggo merek kaendahan, hiburan, eceran, lan sektor liyane kanggo nyipta pengalaman Coba Virtual sing inovatif adhedhasar AR. Solusi anyar mbayangake maneh perdagangan AR kanthi mbisakake merek kanggo digitalisasi produke kanthi akurasi lan realisme sejatine urip nalika nambah macem-macem unsur merek lan mekar unik sing narik kawigaten lan inspirasi para konsumen liwat

Apa Manajemen Tag Perusahaan? Napa Sampeyan kudu ngetrapake Manajemen Tag?

Verbiage sing digunakake wong ing industri bisa nggawe bingung. Yen sampeyan ngomong babagan menehi tag karo blogging, sampeyan bisa uga milih milih istilah sing penting kanggo artikel kasebut kanggo menehi tag lan supaya gampang digoleki lan bisa ditemokake. Manajemen tag minangka teknologi lan solusi sing beda banget. Miturut pendapatku, aku kira jenenge ora apik ... nanging iki wis dadi istilah umum ing saindenging industri mula bakal dijlentrehake! Apa Manajemen Tag? Menehi tag

Linq: Panyedhiya Produk Kartu Bisnis Near Field Communication (NFC)

Yen sampeyan wis suwe maca karo situsku, sampeyan bakal ngerti kepiye kepenak nalika entuk macem-macem jinis kertu bisnis. Aku duwe kertu cathetan, kertu kuadrat, kertu logam, kertu laminasi… Aku seneng banget. Mesthine, kanthi kunci lan ora bisa lelungan, mula ora mbutuhake kertu bisnis. Saiki, lelungan wis dibukak, aku mutusake saiki wayahe nganyari kertu lan entuk

Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator lan Aplikasi liyane

Anakku butuh kertu bisnis kanggo DJ lan bisnis produksi musik (ya, meh entuk gelar Ph.D. ing Matematika). Kanggo ngirit ruangan nalika nampilake kabeh saluran sosial ing kertu bisnis, kita pengin menehi dhaptar resik nggunakake lambang kanggo saben layanan. Daripada ora tuku saben logo utawa koleksi saka situs foto stock, kita nggunakake Font Awesome. Font Awesome menehi lambang vektor sing bisa diukur sing bisa

Infographic: 21 Statistik Media Sosial sing Perlu Dikenal Saben Marketer ing 2021

Ora diraguhi manawa pengaruh media sosial minangka saluran pemasaran mundhak saben taun. Sawetara platform muncul, kayata TikTok, lan sawetara tetep meh padha karo Facebook, nyebabake owah-owahan prilaku konsumen kanthi progresif. Nanging, pirang-pirang taun masarakat wis biasa karo merek sing ditampilake ing media sosial, mula para pemasar kudu nggawe pendekatan anyar kanggo entuk sukses ing saluran iki. Pramila nggatekake tren paling anyar penting banget kanggo marketing

5 Bab sing Sampeyan Coba Coba Sadurunge Mbukak Situs Web E-commerce

Mikir babagan ngluncurake situs web e-commerce? Mangkene limang perkara sing kudu sampeyan pikirake sadurunge ngluncurake situs web e-commerce: 1. Nduwe Produk sing Tepat Golek produk sing cocog kanggo bisnis e-commerce luwih gampang katimbang rampung. Yen sampeyan wis nyuda segmen pamirsa, sampeyan pengin adol, banjur takon pitakon babagan apa sing bakal didol. Ana sawetara perkara sing kudu dipriksa nalika mutusake produk. Sampeyan kudu

Printer Dinding: Solusi Cetak Vertikal Kanggo Tembok Indoor utawa ruangan

Aku duwe kanca sing ngrancang lan nglukis mural tembok lan nggarap apik tenan. Nalika seni iki minangka investasi luar biasa sing bisa ndandani ruang kerja utawa lokasi ritel, kemampuan kanggo ngrancang lan nglukis grafis presisi ing ruang vertikal biasane ditinggalake kanggo instalasi decal utawa rendition seniman. Teknologi cetak anyar wis muncul sing bakal ngowahi, sanajan ... printer tembok vertikal. Printer Tembok vertikal paling anyar Printer Wall