Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

Akhir-akhir iki: Gawe, Optimalake lan Enggo bareng Pembaruan Media Sosial kanthi otomatis Nggunakake Konten AI lan Konten Saiki

Program media sosial sing apik diwiwiti karo konten shortform sing apik supaya sampeyan bisa nyebar ing kabeh saluran lan njaluk kabeh wong ing perusahaan sampeyan nambah. Gampang ditindakake sepisan, kaping pindho, uga kaping telu. Nanging atusan ewu kali? Mangkene intelijen sosial buatan akhir-akhir iki menehi dorongan kanthi ngowahi konten bentuk dawa dadi akeh postingan media sosial kanggo ngukur program media sosial. Platform Intelijen Sosial Ponggawa pungkasan Kasedhiya Konten AI

Botco.ai: Solusi Pemasaran Conversational-Compliant HIPAA

Platform obrolan HIPAA-cecek Botco.ai terus maju, nambahake Marketing Chat Kontekstual lan dashboard analytics canggih. Pemasaran Chat Kontekstual ngidini para pemasar miwiti obrolan sing disesuaikan karo prospek lan pelanggan adhedhasar cara ngunjungi situs web utawa properti media perusahaan. Dasbor analytics anyar nyedhiyakake wawasan jero babagan pitakon lan tindak tanduk pengunjung. Bebarengan karo integrasi Botco.ai karo email, CRM, lan sistem pemasaran liyane, Pemasaran Chat Kontekstual nggawa level personalisasi kanggo pacelathon

Deduplikasi: Praktik Paling Apik Kanggo Ngindhari Utawa Mbenerake Data Pelanggan Duplikat

Data duplikat ora mung nyuda akurasi wawasan bisnis, nanging uga kompromi kualitas pengalaman para pelanggan uga. Sanajan konsekuensi data duplikat diadhepi dening kabeh wong - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - pengaruh paling ala kanggo operasi pemasaran perusahaan. Minangka pemasar makili penawaran produk lan layanan perusahaan ing industri, data sing ora apik bisa ngrusak reputasi merek kanthi cepet lan bisa ngasilake pelanggan negatif

E-Niaga Pelanggan Pertama: Solusi Cerdas kanggo Babagan Sampeyan Ora Ana Kesalahan

Pivot era pandemi tumrap e-commerce wis teka kanthi ekspektasi konsumen. Sawise ditambahake regane, penawaran online saiki wis dadi sentuhan utama klien kanggo merek paling ritel. Lan minangka corong utama interaksi pelanggan, pentinge dhukungan pelanggan virtual wis suwe banget. Layanan pelanggan e-commerce dilengkapi tantangan lan tekanan anyar. Kaping pisanan, para pelanggan ing omah nggunakake luwih akeh wektu online sadurunge njupuk keputusan tuku. 81% responden riset babagan

Ngluwihi Layar: Kepiye Blockchain Bakal Mengaruhi Pemasaran Influencer

Nalika Tim Berners-Lee nemokake World Wide Web luwih saka telung dekade kepungkur, dheweke ora bisa ngramal yen Internet bakal dadi fenomena ing endi-endi, kanthi dhasar ngganti cara jagad ing kabeh bidang urip. Sadurunge Internet, bocah kepengin dadi astronot utawa dokter, lan judhul pangaribawa influencer utawa pencipta konten ora ana. Maju nganti saiki lan meh 30 persen bocah sing umur wolung nganti rolas taun

mPartikel: Ngumpulake lan Sambungake Data Pelanggan Liwat API lan SDK Aman

Klien anyar sing digunakake karo kita duwe arsitektur sing angel sing nambahi selusin platform uga luwih akeh titik entri. Asil kasebut ana ton duplikasi, masalah kualitas data, lan kesulitan ngatur implementasi luwih lanjut. Nalika pengin nambah luwih akeh, disaranake supaya ngenali lan ngetrapake Platform Data Pelanggan (CDP) kanggo ngatur kabeh titik entri data kanthi luwih apik menyang sistem, nambah akurasi data, tundhuk

Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu