Aku bakal melu ing KTT TechPoint dina Jumuah

Esuk iki, Mark Gallo (Patronpath iku presiden) nuduhake artikel sing apik ing Bintang Indianapolis babagan sejarah lan target Techpoint, klompok advokasi teknologi regional ing kene ing Indianapolis.

TechPoint

Ironis, aku diundang karo para rawuh ing Solusi Bitwise dadi tamu ing puncak TechPoint dina Jumuah iki. Matur nuwun kanggo Ron lan Kim kanggo ngundang! Mark menehi aku dina cuti kanggo nekani lan aku pancen ngurmati. Iki minangka 'kutha cilik' nalika nerangake teknologi lan aku pikir penting banget kanggo njaga hubungan karo perusahaan teknologi lokal liyane uga startup liyane!

Dadi, yen sampeyan ana ing kutha lan menyang puncak TechPoint, sampeyan bakal ketemu sampeyan ing kana! Aku seneng bisa ketemu Jim Jay lan jaringan karo pimpinan regional liyane ing sektor teknologi sing berkembang ing kene ing Indianapolis.

3 Komentar

  1. 1

    Thanks kanggo nuduhake, aku ora ngerti yen kedadeyan kasebut, lan sanajan aku ora bakal teka ing wilayah kasebut, yen aku mesthi bakal melu. Scott

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.