Telung Perusahaan sing Nominasi Penghargaan TechPoint Mira!

Telung perusahaan sing cocog karo aku wis nominasi dadi finalis Penghargaan Mira Indiana:

  • Panyedhiya Layanan Pemasaran EmailTargetTrget - Ora ana sangsi manawa tuwuh lan kepemimpinan sing hebat manawa perusahaan iki bakal nampa penghargaan kasebut. Ana potongan sistem ExactTarget sing mung nentang hukum fisika babagan cara cepet ngasilake lan ngirim email. Aku seneng karo 2 taun suwene aku kerja ing ExactTarget!

    Dina Senen, aku kepenak mampir lan ngobrol karo aku Scott Dorsey, Presiden ExactTarget, lan kayane aku ora nate lunga. Dheweke semangat, optimis, lan mesthi mesem. Dheweke njupuk wektu metu kanggo ndeleng aku minangka bukti yen dheweke wis dadi kanca lan mentor sing apik.

    Kanthi jabatan anyar ing Patronpath, aku isih bisa kerja karo ExactTarget. Sawise rampung karo salah sawijining klien, kita bakal duwe akun Enterprise ExactTarget sing paling gedhe. Kanggo akun kasebut, ExactTarget nggawe laporan khusus kanggo kita supaya kita bisa ngirim email atas jenenge perwakilan wilayah lan menehi laporan karo wakil babagan kapentingan klien adhedhasar klik-tayang.

    Apik banget yen duwe kanca tim lawas ing ExactTarget, amarga dheweke nampa saranku. Wis dadi manajer produk ing kana lan banjur bali menyang peran pelanggan minangka komoditas sing cukup terkenal. (Muga-muga bisa tuku opsi sadurunge ilang!)

    Kita uga duwe akun Agensi karo ExactTarget lan integrasi otomatis sing kuat kanggo restoran. Saben wengi, tanpa interaksi saka restoran, kita ngirimake kampanye saben sepuluh utawa luwih - ulang taun, ulang taun, ora ana interaksi sajrone X dina, tuku luwih saka X dolar, lsp. Iki minangka mekanisme retensi sing apik kanggo restoran.

    Lan, kerja bareng karo Komite Super Bowl 2012, aku nggawe WordPress plugin kanggo langganan otomatis saka blog WordPress liwat ExactTarget. Saiki udakara 80% rampung - Aku mung nyoba kanggo ngotomatisasi cron karya.

  • logo blogware putih150Blogging Compendium - Nalika Chris Baggott isih ana ing ExactTarget, kita wiwit golek kesempatan kanggo aplikasi blogging supaya bisa nggunakake konten lan nyedhiyakake target sing luwih apik kanggo Optimisasi Mesin Telusuran.

    Kanthi anakku diwiwiti ing IUPUI, aku ora bisa mlumpat munggah Compendium nalika takon saka Chris. Bisa uga salah sawijining kesalahan paling gedhe. Kanthi rasa nesu lan rada meri, aku kudu njagong nonton Chris lan Ali Sales njupuk Compendium menyang pasar! Cathetan: Ali Sales uga instrumental ing sejarah wiwitan ExactTarget lan ChaCha ... ChaCha uga nominasi!

    Aku bangga banget yen teka ing rapat-rapat Starbucks Sabtu sing kawiwitan ing ngendi kita ngrampungake kasus bisnis!

    Mangkene wawancara awal saka Chris ngomong babagan Compendium:

    Compendium saiki nindakake pendanaan kaping pindho lan saiki saya mundhak kanthi cepet. Kombinasi Mesin Telusuran lan efisiensi nggawe proses kanggo perusahaan kanggo ngetrapake blogging saiki saya panas lan Compendium dadi sing paling penting. Aku mampir karo Chris sawetara minggu kepungkur lan menehi ide liyane babagan produke.

    Chris dadi mentor sing apik kanggo aku lan Ali dadi Presiden sing inspiratif ... dheweke wis ngetrapake versi Agensi dhewe sing bakal dakbukak mengko. Yen sampeyan kasengsem karo Compendium, mangga langsung nyambung karo aku lan aku bisa menehi ngerti, “Napa ora nggunakake [Blogger, WordPress, Typepad, lsp]. Utawa sampeyan bisa ndhaptar Newsletter Compendium (nanging priksa manawa aku menehi referensi!) Lan menang iPod Touch gratis.

  • Pemasaran lan e-Niaga kanggo RestoranPatronpath - Pemasaran lan E-niaga kanggo Industri Restoran - pungkasan nanging ora kalah penting yaiku majikanku saiki. Patronpath lagi ngalami tuwuh telung digit. Amarga restoran kudu ngempet dompet amarga rega mundhak lan nyuda nomer restoran, siji-sijine cara kanggo ngembangake bisnis yaiku entuk bisnis sing metu utawa ngeterake.

    Pesenan Online nggawe sawetara pelanggan langsung metu saka warna abang lan ireng. Sanajan inti, kita kudu nggatekake supaya klien nggunakake optimalisasi mesin telusuran sing apik lan pangembangan situs sing apik. Ora cukup yen nindakake pesenan online, sampeyan kudu nemokake pesenan online - sawijining titik sing paling kejiret saka kompetisi kita.

    Sajrone 8 wulan pungkasan, kita nggabungake 4 sistem POS sing beda-beda, integrasi callcenter sing kuat, ngrancang antarmuka kanggo nyuda tarif ditinggalake lan ngetrapake buletin email nasional turnkey kanggo salah sawijining mitra (sing kasebut ing ndhuwur implementasine ExactTarget Enterprise). Ing salah sawijining pertunjukan otot, rantai utama njaluk fitur sistem sing ditindakake sajrone akhir minggu. Fitur sing padha mbutuhake wulan kompetisi kanggo berkembang. Saiki luwih akeh pangembangan lan saiki kita bakal pindhah menyang taun 2008 kanthi tong-tong!

    Patronpath saya saya agresif lan aku kanthi agresif meksa nindakake perkara otomatisasi lan (bakal suwe) nggunakake kahanan lingkungan seni ing Bluelock supaya bisa tetep maju. Kita duwe mitra pengembangan ace sing wis ngetrapake sawetara perusahaan e-commerce paling gedhe ing ndonya (internasional) lan aku yakin manawa ing taun 2009, kita bakal dadi kekuwatan utama ing industri kasebut. Kasunyatane yaiku kita ngerti kepiye cara kerja pemasaran, cara kerja e-commerce, lan cara kerja restoran - lan kompetisi ora.

    Kita uga bubar nambahake Marty Bird menyang campuran kasebut. Aku Marty narik 60% beban kerjaku nalika dheweke mlaku ing lawang lan dadi kesenengan luar biasa kanggo kerja bareng dheweke. Pandhuane kanggo perbaikan lan strategi terus-terusan, padha karo sing kita butuhake ing Patronpath saiki!

    Cathetan: Nglirwakake Patronpath situs - kita bakal entuk sing anyar ing wulan iki!

Aku kudu nambah manawa aku ora mung sambungan antarane telung perusahaan iki. Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa saben perusahaan duwe merek luar biasa - thanks kanggo Kristian Andersen lan tim. Kristian minangka wong sing apik tenan lan duwe perusahaan sing hebat sing bisa nglakokake kaya agensi utawa konsultasi liyane sing nate kerja sama karo aku. Kristian nulungi perusahaan cilik dadi gedhe, lan dheweke dadi tim luar biasa ing kene kanthi lokal kanggo nindakake. Dheweke uga kanca sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.