Technorati Peringkat Plugin WordPress Versi 2.0.4 Dirilis

Aku (pungkasane) mbenerake masalah karo Plugin WordPress Peringkat Technorati sing mbenerake masalah amarga ora bisa nulis utawa mbukak file cache. Aku wis nambah subdirektori cache menyang plugin lan saiki nyimpen file cache ing direktori kasebut.

Plugin kasebut isih mbutuhake PHP5 + (SimpleXML) Lan nggulung perpustakaan. Yen host sampeyan ora duwe sing paling anyar lan paling gedhe, aku ngajak sampeyan upgrade menyang host anyar. Sampeyan bakal nemokake kupon kanggo taun gratis hosting karo host ing RSS feed.

Kajaba iku, aku ngupayakake nambah plugin iki kanthi gaya grafis tambahan (matur nuwun Technorati kanggo pitulung ing kana!). Ing kabeh kalodhangan - mesthi wae!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hi,
    sampeyan bisa uga mikir yen aku bodho nanging dudu wong IT.
    Aku wis nginstal plugin Peringkat Technorati nanging aku tetep pesen iki.

    Apa bisa menehi katrangan ing endi salahku?

    Akeh thanks.

    Warning: fopen() [function.fopen]: open_basedir restriction in effect. File(/technorati-rank.html) is not within the allowed path(s): (/usr/share/pear/:/usr/local/apache2/:/misc/13/000/088/293/6/) in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121

    Warning: fopen(/technorati-rank.html) [function.fopen]: failed to open stream: Operation not permitted in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 122

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 123

    • 3

      Ora konyol babar pisan! Plugin kasebut bisa digunakake kanthi nulis salinan asil menyang direktori supaya ora kudu ngubungi Technorati saben wektu. Iki diarani 'caching'. Ing kasus iki, katon yen plugin kasebut ora duwe idin sing cocog kanggo nulis menyang direktori plugin / cache. Yen sampeyan bisa nyetel idin ing direktori kasebut, kode kasebut kudu diowahi kanggo duwe idin lengkap (CHMOD 777).

  3. 4

    Matur suwun plugin WP sampeyan, Douglas. Aku nemokake bug cilik ing antarmuka admin sing mesthine kudu sampeyan benerake: kothak pilih cache ora bisa digunakake kanthi bener. Iki amarga baris sampeyan:
    yen (($ wptr_hours == "4") || ($ wptr_hours = ""))
    kanggo ngeset pilihan yen durung prasetel. Aku yakin sampeyan bisa ngerti yen butuh 'bandhingan' ing kasus nomer loro, dudu 'tugas' - sing ngilangi regane $ wptr_hours, mula ora milih opsi apa wae lan pungkasane nganggo '1 'minangka standar. Muga-muga iki mbantu!

  4. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.