Technorati Peringkat Plugin WordPress Versi 2 Dirilis!

Panas karo Plugin Peringkat Technorati sing pertama, aku wis ngrancang konten output supaya bisa digawe CSS driven (ing ngisor iki minangka gambar layar, sampeyan bisa sesambungan karo sing ana ing sidebar situsku):

Technorati Peringkat Plugin WordPress Versi 2

Sing siji iki nantang luwih tantangan kanggo ngasilake nanging output luwih apik. Pisanan, aku nggunakake apa sing wis dakkarepake Bittbox kanggo nggawe saben tombol output ing gambar ing Illustrator.

Langkah sabanjure nggunakake gaya kanggo nyipta wong liya peta gambar kajaba ana sejatine ora ana peta! Pancen apik banget. Sampeyan bisa ngeset latar mburi div banjur nggawe saben 'hotspot' nggunakake posisi absolut lan CSS. Ndeleng CSS output.

Aku uga nambah link menyang Technorati sing anyar Jangkrik kaca lan alamat RSS situs kasebut. Muga-muga sampeyan seneng! Aku mujudake asil dandan saka versi pertama! Ana sing i link ing sisih tengen ngisor sing promosi uga plugin.

Saiki Plugin Versi Technorati WordPress Versi 2.0.4

23 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Aku nyoba nginstal paling anyar lan paling gedhe ing pandhuan sampeyan menyang "huruf" 🙂

    nanging aku entuk kesalahan ing ngisor iki

    Kesalahan fatal: Ora bisa nggawe kelas sing ora ana: simplexmlelement ing /home/winex4/public_html/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php ing baris 64

    ana saran?

    • 4
      • 5
        • 6

          Muga-muga bisa uga! Nanging aku uga ngarep-arep upgrade host sampeyan. PHP5 pancen nduwe perbaikan kinerja sing luwih apik, uga alat sing luwih apik kanggo nggunakake API. Aku nggunakake Jumpline, sampeyan bakal bisa ndeleng link ing dhaptar sponsor ing kaca omahku. Aku uga yakin Dotster duwe hosting VDS sing apik kanthi paling anyar lan paling gedhe.

      • 7

        Doug,
        Aku ngalami masalah sing padha
        Aku nelpon hostku lan jarene serverku duwe PHP 4 lan PHP 5, nanging yen aku pengin mbukak file nggunakake PHP 5, skrip kasebut kudu nduwe ekstensi file .php5.

        Dadi… Aku ngganti ekstensi file, lan bakal ilang saka plugin ing wordpress.

        Ana Gagasan?

  3. 10

    Plugin apik tenan, noto apik banget! Thanks Doug, lan karya gedhe. Aku ora nate ngerti babagan sing pertama, nanging iki bakal ana ing pronto sidebarku.

    Pancen Ngganjar yen tips Ilustrator mbantu sampeyan nggawe tombol !!!!!

    matur nuwun maneh,

    ~ BittBox

    • 11

      Matur suwun, BittBox! Aku mikir yen aku duwe gaya sing apik, nanging kayane aku ora nate mikir paling asring. Bisa ndownload conto sampeyan kanthi bener lan mbedhah, mula ana bedane. Aku saiki bisa ngetrapake ide kasebut. 🙂

      Aku bakal mikir sawetara babagan header blog lan latar mburi sabanjure.

  4. 12

    Doug, kayane plugin versi 2 sengit karo aku. Aku entuk pesen kesalahan:

    Warning: fopen(/technorati-rank.html) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121
    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 122
    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 123

    Sanajan ana pesen kesalahan, iki uga nuduhake pangkat Technorati (~ 26.5k: D). Aku ora cukup ngerti babagan PHP kanggo ngerti sebabe nangis file siji kasebut.
    Cukup narik kawigaten, ing server, kita nggunakake SuPHP, mula kabeh mlaku kaya kita (mula sarat chmod ora mbutuhake file sing bisa ditulis kanthi jagad, lan skrip php ora bakal ditindakake yen chmod'ed banget, kayata).

    Kabeh php kanggo subdomain iki mbukak minangka php5.

    Sembarang gagasan?

    • 13

      Apa sampeyan duwe direktori wp-content / cache Xial? Aku mikir yen dadi ide sing apik kanggo nggunakake direktori cache sing padha karo WP-Cache. Yen dipikir-pikir, bisa uga ora apik! Baris kasebut mesthine kanggo nulis menyang file cache.

      • 14

        Mesthi wae daklakoni, Doug. Aku wis suwe mbukak WP-Cache. 🙂

        Aku uga penasaran uga, kenapa bakal sambat babagan iki, amarga aku duwe direktori sing dibutuhake, nanging aku kira kabeh liyane.

      • 15

        Sawetara info menarik kanggo ditambahake:

        $ pwd
        /..../wp-content/cache
        $ ls -l tech*
        -rw-r--r-- 1 meeeeeeee meeeeeeee 1.1K Mar 12 11:47 technorati-rank.html

        Isih ngasilake kesalahan.

    • 16

      Mung pengin mlebu kanthi kesalahan sing padha. Situs mbukak php5, lan tombol bakal ditampilake.
      Aku nyoba menehi komentar babagan baris 121-123, lan plug kasebut bisa digunakake kanthi apik. Apa aku bisa urip kanthi nyata, utawa apa ora ana garis kasebut bakal nyebabake masalah ing wektu sing luwih suwe?

  5. 17

    Aku entuk kesalahan sing padha kaya ing ndhuwur, aku uga ngira cache cache nanging aku duwe kesalahan lan uga priksa manawa hak nulis bener.
    Ing bilah sisih bakal nuduhake plugin (kanthi pangkat) nanging ana kesalahan ing ndhuwur.

    • 18

      Hai Richard,

      Apa sampeyan bisa mriksa manawa sampeyan duwe PHP versi 5+ lan CURL diaktifake? Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nggawe kaca ing situs kanthi <?php phpinfo(); ?> ing sawijining kaca. Banjur bukak kaca kasebut. Ndhuwur kaca iki bakal duwe versi PHP lan sampeyan bisa nggoleki CURL kanggo ngaktifake supaya bisa aktif.

      Thanks!
      Doug

      • 19

        Ya, Doug, aku mriksa kaping pindho versi PHPku.
        Aku mbukak PHP5, lan cURL dikompilasi (salah siji saka telung panjalukku sing biasane kanggo hostku, supaya kabeh dikompilasi dadi PHP).

        Kabeh bisa ditrapake kanthi apik, nanging aku ora yakin sebabe plugin iki keselak, kajaba versi cURL sing dikompilasi dadi PHP (Kita ana ing 7.15.4, lan paling anyar katon minangka 7.16.1). Nanging, aku ora pengin nolak hostku kanggo nyusun php5 maneh mung kanggo iku, yen aku bisa nulungi. <: 3

        • 20

          Aku bakal ndeleng luwih jero akhir minggu iki. Mlaku tanpa ana masalah ing sawetara situs - dadi salah siji saka 3 perkara: 1. Cache, 2. cURL utawa 3. Versi PHP.

          Aku bisa nggunakake fungsi PHP 4 sing luwih lawas kanggo narik lan ngrampungake XML, nanging bisa uga rada suwe - aku bakal nyoba akhir minggu iki. Aku ngormati kabeh input. "Houston, kita duwe masalah!".

  6. 21

    Mung cathetan: Technorati wis ngluncurake Panguwasa Plugin

    Uga - kanggo kabeh sing duwe masalah karo plugin iki, aku pancen ngajak sampeyan pindhah menyang host anyar :). Aku duwe spesial gratis 12 wulan karo host ing sisih paling ngisor About kaca.

  7. 22
  8. 23

    Aku nampa sawetara panjaluk yen ana kesalahan nulis utawa maca saka file cache. Aku bener-bener ngenali masalah nalika aku meksa nindakake perkara lan narik file cache menyang direktori root. Aku wis ngowahi versi 2.0.4 supaya bisa nulis subdirektori cache ing direktori plugin.

    Tulung dakwartakake kepiye carane mlaku! (Isih butuh SimpleXML lan cURL!)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.