Technorati Peringkat Plugin WordPress Versi 2 Dirilis!

Panas karo Plugin Peringkat Technorati sing pertama, aku wis ngrancang konten output supaya bisa digawe CSS driven (ing ngisor iki minangka gambar layar, sampeyan bisa sesambungan karo sing ana ing sidebar situsku):

Technorati Peringkat Plugin WordPress Versi 2

Sing siji iki nantang luwih tantangan kanggo ngasilake nanging output luwih apik. Pisanan, aku nggunakake apa sing wis dakkarepake Bittbox kanggo nggawe saben tombol output ing gambar ing Illustrator.

Langkah sabanjure nggunakake gaya kanggo nyipta wong liya peta gambar kajaba sejatine ana ora ana peta! Pancen apik banget. Sampeyan bisa ngeset latar mburi div banjur nggawe saben 'hotspot' nggunakake posisi absolut lan CSS. Deleng CSS output.

Aku uga nambah link menyang Technorati sing anyar Jangkrik kaca lan alamat RSS situs kasebut. Muga-muga sampeyan seneng! Aku mujudake asil dandan saka versi pertama! Ana sing i link ing sisih tengen ngisor sing promosi uga plugin.

Saiki Plugin Versi Technorati WordPress Versi 2.0.4