Plugin WordPress Peringkat Technorati 1.0.9 Dirilis

TechnoratiXial bener nuduhake manawa rilis 1.0.8 Plugin WordPress Peringkat Technorati ora lulus validasi (oops ... lan matur nuwun marang Xial!). Asile, aku wis nggawe revisi suntingan lan ngluncurake 1.0.9.

Aku nggarap babagan iki kanggo CSS nanging tantangan cilik sing aneh karo ikon ing sisih kiwa lan tengen. Aku main kanthi dhaptar peluru horisontal nanging ora bisa digunakake. Sing dadi masalah yaiku gambar kasebut pancen hyperlink kanggo nggawa pangguna menyang kaca Technorati sing cocog.

Aku bakal terus ngupayakake! Aku uga bisa nggawe sawetara lencana kanthi ukuran luwih gedhe. Yen Technorati lagi maca, bisa uga dheweke bisa ngirim conto. (petunjuk, petunjuk!)

Pencet Kaca Proyek kanggo Download
. Cheers!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.