Martech Zone: Peringkat nomer 1 ing Technorati

Peringkat Technorati 1Aku ngirim email menyang wong sing apik ing Technorati esuk iki supaya ngerti yen dheweke duwe masalah. Masalahe? Martech Zone peringkat nomer 1 ing Technorati. Oke… ora tenan… jarene nomer 1, nanging aku ora ana ing dhaptar 100 Top.

Ngonfirmasi masalah - John Chow uga rangking nomer 1 ing Technorati.

UPDATE: Katon masalah kasebut dirampungake sawetara menit kepungkur nalika nulis postingan kasebut.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.