Impor feed Google Reader menyang Favorite Technorati

Salah sawijining faktor algoritma peringkat Technorati yaiku pirang-pirang blogger liyane sing nyimpen blog sampeyan dadi favorit ing akun Technorati (sampeyan bisa nambah tambang ing kene).

Yen sampeyan nggunakake Google Reader utawa feed Reader liyane, sejatine ana cara sing cukup gampang kanggo nambah kabeh favorit sampeyan! Sampeyan bisa ngekspor OPML file saka sing maca lan cukup impor menyang Technorati:

Ngekspor lan OPML saka Google (link kiwa ngisor):

Ekspor Google Reader OPML

Ngimpor Panjenengan OPML ngajukake menyang favorit Technorati:

Impor Favorit menyang Technorati

Link: Impor sampeyan OPML ngajukake menyang favorit Technorati.

6 Komentar

  1. 1

    Tip HEBAT!

    Aku kepengin ngerti kepiye cara iki, lan aku arep mikir nggawe app.

    Sing dakpikirake yaiku manawa iki bisa uga ora nangani feed feedburner kanthi bener?

    • 2
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.