Technorati Nganyarke Kaca Piranti… nganggo Alat Keren!

Dorion Carroll mung nulis kula saka Technorati and they've ‘retooled' their Blogger's Tools page with a soft launch of some new Technorati blogging tools. You guys know that I'm a Technorati nut!

The page is laid out much nicer and includes the launch of a few new tools, including the Technorati Authority Plugin. I've modified my site and will be up in a few minutes with it! (It's under my Rank Plugin on the Sidebar).

Aku nulis ing Plugin Peringkat Technorati for WordPress a few weeks ago. I used quite a few technologies to make writing the plugin a little easier (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache, etc.) so I've gotten some pushback that it doesn't work with many hosts.

If you folks would simply move to a good host, you wouldn't have to worry about it! 😉

Pamaca situsku bisa entuk 12 wulan Hosting GRATIS! Pencet ing sisih ngisor sandi Babagan kaca gratis 12 wulan karo hostku.

7 Komentar

  1. 1
    • 2

      Matur nuwun! Aku ora bakal bisa rampung tanpa sampeyan kabeh. Aku butuh sawetara target anyar, target 5,000 taun iki. Aku ora ngerti yen sampeyan tambah trampil, pangkat sampeyan bakal tuwuh luwih cepet nalika sampeyan munggah. Aku kira yen sampeyan entuk 500 paling dhuwur mula saya alon maneh.

      Muga-muga kalorone bisa ngerteni!

      Doug

  2. 3
  3. 5

    Aku teka ing situs iki amarga plugin Technorati sampeyan lan tertarik karo komentar sing dikirim. Dadi aku mutusake lengganan lan ndeleng tujuane. Thanks kanggo saiki…

    … Dave

  4. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.