Technorati Nganyarke Kaca Piranti… nganggo Alat Keren!

Dorion Carroll mung nulis kula saka Technorati lan dheweke wis 'nggawe maneh' kaca Alat Blogger kanthi ngluncurake sawetara alat blog Technorati sing anyar. Sampeyan ngerti yen aku kacang Technorati!

Kaca kasebut wis luwih apik lan kalebu sawetara alat anyar, kalebu Plugin Otoritas Technorati. Aku wis ngowahi situs lan bakal siyap sawetara menit! (Ana ing sangisore Plugin Pangkat ing Sidebar).

Aku nulis ing Plugin Peringkat Technorati kanggo WordPress sawetara minggu kepungkur. Aku nggunakake sawetara teknologi supaya nulis plugin luwih gampang (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache, lsp.) Mula aku entuk sawetara pushback sing ora bisa digunakake karo akeh host.

Yen sampeyan seneng pindhah menyang host sing apik, sampeyan ora prelu kuwatir! 😉

Pamaca situsku bisa entuk 12 wulan Hosting GRATIS! Pencet ing sisih ngisor sandi Babagan kaca gratis 12 wulan karo hostku.

7 Komentar

  1. 1
    • 2

      Matur nuwun! Aku ora bakal bisa rampung tanpa sampeyan kabeh. Aku butuh sawetara target anyar, target 5,000 taun iki. Aku ora ngerti yen sampeyan tambah trampil, pangkat sampeyan bakal tuwuh luwih cepet nalika sampeyan munggah. Aku kira yen sampeyan entuk 500 paling dhuwur mula saya alon maneh.

      Muga-muga kalorone bisa ngerteni!

      Doug

  2. 3
  3. 5

    Aku teka ing situs iki amarga plugin Technorati sampeyan lan tertarik karo komentar sing dikirim. Dadi aku mutusake lengganan lan ndeleng tujuane. Thanks kanggo saiki…

    … Dave

  4. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.