Matur suwun! Aku Ngrusak 700 Waca Pakan lan 2,000 Mark Technorati!

ngramekeMinggu kepungkur aku kesel. Aku seneng nggunakake Pungkasan Technorati minangka pandhuan babagan sukses blogku lan isih sukses. Pirang-pirang minggu aku kepengin nyedhaki 2,000 peringkat. Sawise aku malah mudhun luwih saka 2,000 ... banjur aku mundhak maneh dadi 2,038. Wah Wis wiwit nyetir kacang. Aku ndeleng nomer 2,000 ing endi-endi.

2007 saiki wis populer banget.

Ing tengah-tengah kabeh, blogku malah nggawe kaca ngarep Slashdot (ing ndhuwur 100 ing Technorati). Aku pundung ... yen Slashdot nyebut aku lan aku isih ora bisa break 2,000 kudu ana soko Aku bisa. Lan ana!

Strategi Kula kanggo nembus Technorati 2,000 Mark:

Kepiye babagan njupuk informasi sing wis dakkarepake nalika ngowahi blogku lan nulungi wong liya ngetrapake ing blog? Kadhangkala gampang maca saran, nanging ngetrapake bisa dadi angel! Dadi, aku mutusake lunga Blog-Tipping. Aku ngira iki dolanan lucu - nanging nalika isih ana, istilah iki wis rada suwe digunakake. Muga-muga aku bisa muter. Aku mung menehi pitulung marang wong liya kanggo menehi tips kanggo ngapikake blog yen kasebut babagan aku.

Ora duwe dhuwit, ora oleh hadiah, ora ana kontes… mung pitulung gratis. Bocah lanang, apa wis bisa digunakake! Matur nuwun kanggo sampeyan, aku nemoni rangking 2,000 lan duwe momentum supaya bisa luwih maju. Strategi sing angel… Aku kudu maca, mriksa lan riset saben blog lan menehi tips apik. Aku nyoba ora menehi tips maneh - aku nyoba golek masalah unik ing saben blog sing dakwujudake.

Iku tantangan! Nanging, aku sinau akeh banget. Siji mupangat sing ora disengaja: Para pamaca ngrujuk kirimanku kanggo njaluk tips blog, banjur ngrujuk blogku sawise ngetrapake pangowahan! Aku pancen ora nyangka, nanging pancen ana pengaruh gedhe.

Mbok menawi tantangan paling gedhe sing kudu dakkencanake yaiku tip Lendo.org, blog sing ora nganggo basa Inggris! Sanajan aku nggunakake penerjemah kanggo ndeleng sawetara konten - mung kanggo nyuda topik ing blog (maca). Sanalika aku ngrampungake kiriman André lan panulisé Daisy, kanthi cepet ngetrapake sawetara pangowahan sange - kalebu grafis header sing apik sing nggawe sampeyan rumangsa lan siap maca! Aku ora sabar ngenteni kabar saka André lan Daisy babagan kepiye blog sawetara minggu wiwit saiki.

Lendo.org - Anyar

Asil (Kanggo Tanggal):

Dina iki aku entuk rong gol - 700 sing maca isih ana FeedBurner lan 2,000 rangking ing Technorati. Matur suwun sanget kanggo para pamiarsa, anyar lan lawas, amarga wis ngrewangi aku nggawa tandha-tandha kasebut!

Tujuan anyar:

Ing pungkasan taun, aku pengin ngilangi alangan maca 1,000 ing feed lan aku pengin mlaku menyang 1,000 Technorati Rank. Ayo dakkandhani yen sampeyan arep budhal. Aku kudu sampeyan tetep!

18 Komentar

  1. 1
    • 2

      Ora bakal dadi blog tanpa obrolan, Slaptijack! Aku matur nuwun sanget kanggo klompok pro sing luar biasa sing menehi kontribusi gedhe ing blog iki. Aku komentar minangka bahan utama kanggo sukses blog apa wae. Kaloro komentarku ing blog liyane - lan komentar sampeyan uga.

      Aku matur nuwun banget kanggo sampeyan kabeh. Aku ora bakal bisa rampung tanpa sampeyan sing cukup peduli kanggo nambah obrolan!

  2. 3
  3. 5
  4. 7
  5. 9

    Wah! Iki minangka hadiah gedhe kanggo blogger pitulung saka kabeh jagad, kaya aku!

    Sawise iki, sampeyan duwe loro pembaca anyar, aku lan Daisy, nanging bakal menehi saran sampeyan marang akeh wong! Lan 'akeh wong' iki bakal menehi rekomendasi marang wong liya 'akeh wong'.

    Sugeng tenan! Mupangat sampeyan! 🙂

  6. 12
  7. 14

    Sugeng rawuh Durung suwe iki sampeyan entuk 500 tandha pelanggan lan sampeyan wis nambah 200 liyane. Sampeyan saiki bakal sukses. Mung sawetara wektu sadurunge sampeyan entuk 1000 pembaca.

    • 15

      Kayane kabeh babagan momentum, iya? Wis suwe dakwartakake - lan kepiye terus tuwuh.

      Muga-muga aku wis nglacak tuwuh wiwit wiwitan kanggo ndeleng - nanging dakkira padha banget karo Fibonacci ... 1,2,3,5,8,13,21…

      Matur suwun TI!

  8. 16

    Sugeng rawuh. Aku yakin ora menyang endi-endi. Yen aku nindakake, sampeyan mesthi bisa narik bali nalika scan cepet kanthi judhul sing apik.

  9. 18

    Aku duwe blog sawetara wulan lan aku isih lalu lintas lan uga ora bisa ngilangi kaya sing wis ditindakake. Muga-muga strategi iki bisa digunakake kanggo technorati. Matur suwun sanget 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.