Ngluwihi Layar: Kepiye Blockchain Bakal Mengaruhi Pemasaran Influencer

Nalika Tim Berners-Lee nemokake World Wide Web luwih saka telung dekade kepungkur, dheweke ora bisa ngramal yen Internet bakal dadi fenomena ing endi-endi, kanthi dhasar ngganti cara jagad ing kabeh bidang urip. Sadurunge Internet, bocah kepengin dadi astronot utawa dokter, lan judhul pangaribawa influencer utawa pencipta konten ora ana. Maju nganti saiki lan meh 30 persen bocah sing umur wolung nganti rolas taun

mPartikel: Ngumpulake lan Sambungake Data Pelanggan Liwat API lan SDK Aman

Klien anyar sing digunakake karo kita duwe arsitektur sing angel sing nambahi selusin platform uga luwih akeh titik entri. Asil kasebut ana ton duplikasi, masalah kualitas data, lan kesulitan ngatur implementasi luwih lanjut. Nalika pengin nambah luwih akeh, disaranake supaya ngenali lan ngetrapake Platform Data Pelanggan (CDP) kanggo ngatur kabeh titik entri data kanthi luwih apik menyang sistem, nambah akurasi data, tundhuk

Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Imagen: Nyimpen, Ngatur, lan Ngatur Konten Video lan Rich Media ing DAM Agile iki

Platform DIgital Asset Management (DAM) wis luwih saka sepuluh taun, nggawe perusahaan gedhe nyimpen, ngatur, ngatur, lan nyebar file media kaya sing wis disetujoni merek. Mangkene video panjelasan sing apik babagan carane Imagen mbantu merek supaya bisa nggunakake lan ngatur aset kanthi luwih apik: Imagen nawakake rong produk DAM: Imagen Go Platform manajemen aset digital sing lincah kanggo nyimpen lan ngatur kabeh video lan konten media kaya. Bisa diakses saka adoh saka piranti apa wae sing gegandhengan supaya sampeyan bisa

Napa Ana 542 Gantung Pisang ing Amazon

Ana 542 gantungan gedhang sing beda ing Amazon… regane regane $ 5.57 nganti $ 384.23. Gantungan pisang sing paling murah yaiku pancing sederhana sing dipasang ing lemari. Gantung gedhang sing paling larang yaiku gantungan gedhang Chabatree sing apik iki sing digawe kanthi tangan lan digawe saka sumber daya kayu sing tetep. Serius ... Aku nggoleki wong-wong mau. Aku ngetung asile, milah miturut regane, banjur nindakake riset gantungan gedhang. Saiki,

Review Piranti Lunak, Saran, Comparison, Lan Situs Penemuan (66 Sumber Daya)

Sawetara wong kepingin weruh kepiye aku bisa nemokake macem-macem platform teknologi lan sales lan marketing ing njaba sing durung nate dingerteni, utawa bisa uga beta. Kajaba tandha sing wis dakwujudake, ana sawetara sumber daya sing bisa ditemokake kanggo golek alat. Aku bubar nuduhake dhaptar karo Matthew Gonzales lan dheweke nuduhake sawetara favorit lan nggawe aku miwiti