Teknologi sing Muncul

Produk, solusi, alat, layanan, strategi, lan praktik paling apik kanggo bisnis saka penulis Martech Zone. Kalebu intelijen buatan, bot, pangolahan basa alami, pembelajaran mesin, kasunyatan virtual, lsp.

  • Cara Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Carane Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Minggu iki aku maca kiriman saka agensi pemasaran digital babagan kenapa sampeyan kudu nyewa. Alasan pisanan lan paling penting yaiku keahlian marketing digital. Aku ora yakin manawa aku setuju banget - mayoritas perusahaan sing kerja bareng karo departemen pemasaran duwe keahlian sing luar biasa lan asring sinau saka…

  • Panggunaan Generasi lan Adopsi Teknologi

    Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

    Iku cukup umum kanggo kula kanggo groin nalika aku ndeleng sawetara artikel berating Millennials utawa nggawe sawetara kritik stereotypical elek liyane. Nanging, ora ana keraguan manawa ora ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku rumangsa aman yen, rata-rata, generasi lawas ora ragu-ragu kanggo ngangkat telpon lan nelpon wong liya, nalika luwih enom…

  • CMS - Tren Pengembangan Sistem Manajemen Konten

    Pangembangan CMS Kustom: 4 Tren Manajemen Konten Kanggo Ditimbang 

    Nalika perusahaan tuwuh, volume konten sing diasilake uga mundhak, mbutuhake alat teknologi anyar kanggo mbantu ngatasi kerumitan bisnis sing saya tambah. Nanging, Mung 25% perusahaan sing duwe teknologi sing tepat kanggo ngatur konten ing organisasi. Institut Pemasaran Konten, Manajemen Konten & Survei Strategi Ing Itransition, kita percaya yen ngembangake CMS khusus sing cocog karo kabutuhan perusahaan lan…

  • apa netnografi

    Apa Netnography? Kepiye Cara Digunakake Ing Penjualan lan Pemasaran?

    Sampeyan kabeh wis krungu pikirane babagan personas panuku, lan tinta virtual meh ora garing ing postingan blog kasebut, lan aku wis nemokake cara sing anyar lan luwih apik kanggo nggawe personas panuku. Netnography wis muncul minangka cara sing luwih cepet, luwih efisien, lan luwih akurat kanggo nggawe personas panuku. Salah sawijining cara yaiku perusahaan riset online nggunakake basis lokasi…

  • Fathom Zoom Add-On Kanggo Cathetan Rapat, Sorotan, lan Rencana Tindakan nggunakake NLP lan AI

    Fathom: Transkripsi, Ringkesan, lan Sorot Cathetan Utama lan Item Tindakan Saka Rapat Zoom Sampeyan

    Senadyan Highbridge dadi klien Google Workspace, ora kabeh klien pengin kita nggunakake Google Meet kanggo rapat-rapat. Akibaté, kaya umume industri, kita wis ngowahi Zoom dadi alat pilihan kanggo rapat, wawancara sing direkam, webinar, utawa malah rekaman podcast. Zoom duwe program aplikasi pihak katelu sing kuat sing ngluwihi fitur…

  • Praktik Paling Apik kanggo Ngapikake Perjalanan Pelanggan

    Seni & Ilmu Ngapikake Perjalanan Pelanggan ing 2023

    Ngapikake perjalanan pelanggan mbutuhake perhatian sing terus-terusan amarga perusahaan nyetel strategi kanggo ngganti tren konsumen, kabiasaan tuku, lan kahanan ekonomi kanthi cepet. Akeh pengecer kudu nyetel strategi kanthi luwih cepet… Nganti 60 persen potensial dodolan ilang nalika pelanggan nyatakake niat kanggo tuku nanging pungkasane gagal tumindak. Miturut panaliten babagan luwih saka 2.5 yuta penjualan sing direkam…

  • Data Lokasi Intelijen IP Melawan Penipuan Iklan

    Babagan Sabanjure Data Lokasi: Nglawan Penipuan Iklan Lan Ngalahake Bot

    Ing taun iki, pengiklan AS bakal mbuwang meh $ 240 milyar kanggo iklan digital minangka upaya kanggo nggayuh lan narik kawigaten para konsumen sing anyar ing merek kasebut, uga melu maneh pelanggan sing wis ana. Ukuran anggaran nyatakake peran penting sing ditindakake iklan digital ing bisnis sing berkembang. Sayange, pot dhuwit sing cukup gedhe uga narik akeh wong jahat ...

  • Konteks lan Personalisasi ing Perjalanan Pelanggan

    Kunci kanggo Ngerti lan Nggawe Pribadi Perjalanan Konsumen yaiku Konteks

    Saben pemasar ngerti manawa pangerten kabutuhan konsumen penting kanggo sukses bisnis. Pamirsa saiki luwih ngerti babagan toko, sebagian amarga akeh pilihan sing kasedhiya, nanging uga amarga pengin rumangsa merek cocog karo nilai pribadine. Luwih saka 30% konsumen bakal mandheg nindakake bisnis karo merek sing disenengi sawise mung siji pengalaman ala.…

  • Kalkulator ROI Kampanye Pemasaran

    Kalkulator: Cara Ngetung Akurat Kampanye Pemasaran Return on Investment (ROI)

    Kampanye ROI Kalkulator Hasil Kampanye Beban Kampanye Langsung * $ Beban khusus kanggo kampanye. Revenue Kampanye Langsung * $ Revenue sing bisa diatribusikan dening kampanye. Pendapatan Kampanye Ora Langsung * $ Pendapatan taunan tambahan, yen ana. Biaya Platform Biaya Platform Tahunan * $ Lisensi lan dhukungan platform tahunan. Kampanye Tahunan Dikirim * Kampanye dikirim ing platform saben taun. Beban Gaji Gaji Tahunan *…

  • Jinis Pemasar Digital

    30+ Area Fokus Kanggo Pemasar Digital Ing 2023

    Kaya jumlah solusi ing marketing digital terus berkembang, uga area fokus para pemasar digital. Aku tansah ngapresiasi tantangan sing ditindakake dening industri, lan ora ana dina sing aku ora neliti lan sinau babagan strategi, teknik, lan teknologi anyar. Aku ora yakin manawa bisa dadi…