Napa Pemasaran lan Tim IT Kudu Nuduhake Tanggung Jawab Keamanan Siber

Pandemi nambah kabutuhan saben departemen ing organisasi supaya luwih nggatekake keamanan siber. Iku ndadekake pangertèn, tengen? Luwih akeh teknologi sing digunakake ing proses lan pakaryan saben dinane, luwih rentan kanggo pelanggaran. Nanging adopsi praktik cybersecurity sing luwih apik kudu diwiwiti karo tim pemasaran sing wis ngerti. Cybersecurity biasane dadi perhatian kanggo pimpinan Teknologi Informasi (IT), Kepala Petugas Keamanan Informasi (CISO) lan Kepala Petugas Teknologi (CTO).

SlayerAI: Nemtokake macem-macem tembung sing sampeyan kudu menang

Rata-rata, kaping lima luwih akeh wong maca judhul tinimbang maca salinan awak. Nalika sampeyan nulis judhul, sampeyan wis mbuwang wolung puluh sen saka dolar sampeyan. David Ogilvy, Ogilvy on Advertising Slayer minangka produk intelijen buatan (AI) sing prédhiksi kepiye judhul judhul kanggo pamirsa tartamtu. Contone, mangertos yen adipati daisy denim 15% luwih nyenengake tinimbang celana pendek denim ing pasar fashion. Slayer ngolah teks

Retina AI: Nggunakake AI Prediktif kanggo Ngoptimalake Kampanye Pemasaran lan Nggawe Nilai Umur Pelanggan (CLV)

Lingkungan ganti kanthi cepet kanggo para pemasar. Kanthi nganyari iOS anyar sing fokus ing privasi saka Apple lan Chrome mbusak cookie pihak katelu ing 2023 - ing antarane owah-owahan liyane - para pemasar kudu ngganti game supaya cocog karo peraturan anyar. Salah sawijining owah-owahan gedhe yaiku mundhake nilai sing ditemokake ing data pihak pertama. Merek saiki kudu ngandelake data opt-in lan pihak kapisan kanggo mbantu nyurung kampanye. Apa Customer Lifetime Value (CLV)? Nilai Umur Pelanggan (CLV)

Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar