3 Conto Kuat babagan Cara nggunakake Teknologi Aplikasi Beacon Ponsel kanggo Ngedongkrak Penjualan Eceran

Sithik banget bisnis sing njupuk kesempatan saka kemungkinan integrasi teknologi beacon menyang aplikasi kanggo nambah personalisasi lan kemungkinan nutup adol sepuluh kali nggunakake marketing proximity vs saluran pemasaran tradisional. Nalika penghasilan teknologi beacon yaiku 1.18 milyar dolar AS ing taun 2018, kira-kira bisa nggayuh pasar 10.2 milyar dolar AS ing taun 2024. Pasar Teknologi Beacon Global Yen sampeyan duwe bisnis pemasaran utawa berorientasi ritel, sampeyan kudu nimbang kepiye aplikasi

3 Kunci Kanggo Nggawe Program Pemasaran Chatting sing Sukses

AI chatbots bisa mbukak pengalaman digital sing luwih apik lan nambah konversi pelanggan. Nanging dheweke uga bisa menehi pengalaman pelanggan. Mangkene carane supaya bener. Konsumen saiki ngarepake bisnis bakal nyedhiyakake pengalaman pribadi lan on-demand 24 jam saben dina, pitung dina seminggu, 365 dina saben taun. Perusahaan ing saben industri kudu nggedhekake pendekatan supaya bisa ngontrol pelanggan sing digoleki lan dikonversi

Onollo: Manajemen Media Sosial kanggo E-niaga

Perusahaan saya ngewangi sawetara klien kanggo ngetrapake lan nggedhekake upaya pemasaran Shopify sajrone sawetara taun kepungkur. Amarga Shopify duwe pangsa pasar sing gedhe banget ing industri e-commerce, sampeyan bakal nemokake manawa ana ton integrasi produksine sing nggawe urip luwih gampang kanggo para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tuwuh luwih saka 35% ngungkuli $ 36 milyar ing taun 2021. Inteliver Insider Wutah perdagangan sosial minangka kombinasi integral

Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

8 Tren ing Teknologi Perangkat Lunak Eceran

Industri ritel minangka industri ageng sing nindakake akeh tugas lan kegiyatan. Ing kiriman iki, kita bakal ngrembug babagan tren paling dhuwur ing piranti lunak ritel. Tanpa ngenteni akeh, ayo pindhah menyang tren. Pilihan Pembayaran - Dompet digital lan gateway pembayaran sing beda nambah keluwesan kanggo pembayaran online. Pengecer entuk cara sing gampang nanging aman kanggo memenuhi syarat pembayaran para pelanggan. Ing cara tradisional, mung awis sing diijini minangka pambayaran