Pemasaran Teknologi: Formula Apple

Depositphotos 14756669 s

Pemasaran teknologi, beda karo teknologi pemasaran, minangka cara produk lan layanan ing teknologi dipanggonke kanggo calon pelanggan. Wiwit jagad lan urip kita obah kanthi online… cara teknologi hebat, conto utama babagan cara merek lan pasar umume.

Ora angel mikir babagan pemasaran teknologi tanpa ngomong karo Apple. Dheweke dadi pemasar sing hebat lan duwe tugas sing luwih apik kanggo nyedhiyakake awake dhewe ing pasar sing rame kanthi kompetisi ... lan dheweke terus entuk pangsa pasar lan untung. Inti kanggo pemasaran Apple dudu ngomong babagan biaya lan fitur… nanging fokus ing pamirsa.

Nalika ndeleng kampanye pemasaran Apple, aku yakin masing-masing bakal dadi sawetara konsep:

  1. Kemurnian - asring banget, saben kampanye duwe siji pesen target lan pamirsa… ora ana maneh. Citra sederhana, uga pesen. Umume umume Apple mung duwe latar mburi putih utawa ireng ... supaya sampeyan bisa fokus ing endi sing dikarepake.
  2. Hak istimewa - Apple minangka merek premium sing ngirim produk sing elegan lan apik. Dheweke nggawe sampeyan pengin dadi bagean saka kultus. Ngomong karo pangguna Apple apa wae lan dheweke bakal nuduhake dina nalika pindhah lan dheweke ora bakal noleh maneh.
  3. Potensi - Apple uga nindakake tugas gedhe kanggo ngetrapake jiwane target. Nalika ndeleng kampanye Apple, sampeyan bakal mbayangno apa sing bisa digawe karo produke.

Mangkene pariwara anyar kanggo Aku urip (sing aku tuku bubar):

teknologi-apel-marketing.png

Iki iklan kuat ... tinimbang fokus ing masalah, posisi (sing Apple lakoni karo iklan Mac lawan PC), utawa fitur, Apple fokus ing pamirsa. Sapa sing ora pengin nggawe video film ing omah lan dadi klip gaya Hollywood?

Kadhangkala perusahaan nggunakake iki kanthi nggunakake testimoni pelanggan ... nanging Apple kayane malah ngindhari. Dheweke mung nandur winih ... lan ngidini imajinasi para pamirsa nindakake perkara liyane. Apa emosi perusahaan sampeyan, produk utawa layanan sampeyan? Kepiye sampeyan bisa luwih milih marketing supaya bisa ngatasi emosi kasebut?

2 Komentar

  1. 1

    Aku nemokake masalah iki ora mung ing teknologi nanging ing umume bisnis. Akeh pemasaran saiki sing ditindakake para pamilik bisnis isih dianggep minangka jala nelayan karo bisnis sing ngirim pesen sing jembar manawa bisa tekan pasar sing pas. Contone, aku saiki kerja bareng kompleks apartemen siswa sing biasane dipasarake kanggo kabeh mahasiswa, nanging nalika nindakake riset pasar, ditemokake luwih saka 80% warga yaiku junior sing nembe pindah kompleks apartemen liyane amarga layanan pelanggan sing kurang apik lan biaya pemanasan sing dhuwur. Kita bisa ngembangake maneh pesen pemasaran lan rata-rata kanggo target pasar kasebut. Aku uga wis ndeleng iki ing industri liyane. Blog sing apik.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.