Kepiye Teknologi Nggawe Masa Depan Pemasaran

pemasaran teknologi

Cetha manawa masa depan pemasaran ana ing aplikasi seluler, lan ana akeh ruangan sing bakal tuwuh; saiki, mung 46% perusahaan sing duwe aplikasi seluler. Ing ndhuwur komunikasi seluler, Big Data nyedhiyakake kesempatan liyane kanggo tuwuh, nanging 71% CMO durung siyap kanggo bledosan data.

Ponsel nggawe masa depan pemasaran

  • 46% perusahaan saiki duwe versi seluler saka situs web lan 30% wis ngrencanakake nuntut taun ngarep
  • 45% perusahaan yaiku nawakake aplikasi seluler lan 31% bakal menang menang sajrone 12 wulan sabanjure
  • 32% perusahaan nawakake kampanye olahpesen seluler
  • 25% panggunaan iklan seluler

Media sosial nggawe masa depan pemasaran

  • 66% perusahaan atur kaca dhewe ing situs jejaring sosial
  • 59% nyambung karo pelanggan liwat situs blog mikro kaya Twitter
  • 43% dadi tuan rumah komunitas online dhewe
  • Saiki 45% tuku iklan media sosial lan 23% bakal nindakake perkara sing padha taun ngarep

The infographic saka NJIT ing ngisor iki nyoroti panggunaan teknologi seluler sing akeh (56% wong diwasa saiki nggunakake ponsel) lan kepiye hubungane karo lalu lintas (20% lalu lintas web asale saka teknologi seluler) lan pungkasane strategi pemasaran.

Pemasaran teknologi NJIT

One comment

  1. 1

    Kita kabeh ngerti manawa seluler bisa dadi alat pemasaran sing kuat. Mobile nyedhiyakake kesempatan kanggo para pemasar supaya bisa nggawe keputusan sing luwih tepat lan adhedhasar data tinimbang sadurunge lan nawakake cara kanggo sesambungan karo konsumen kanthi kepemilikan pribadi. Amarga iku, saiki wayahe mandheg mikirake seluler, lan wektu kanggo miwiti mikir seluler. Douglas!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.