Wutah Teknologi Bahan Bakar Ekonomi ing Indiana

Tangkapan layar 2011 03 24 jam 6.33.31 PM

Tangkapan layar 2011 03 24 jam 6.33.31 PMMinangka hakim kanggo Mira Awards 2011, aku duwe kesempatan kanggo sedina muput karo para pendiri, panemu, programer lan pimpinan bisnis sing menehi pengaruh penting ing lanskap teknologi kita. Sanajan aku ora bisa ngandhani sapa sing dadi pemenang, sampeyan kudu melu penghargaan Mira wulan ngarep, nanging dakkandhani, ana kedadeyan sing nyenengake ing kene.

Kaya sing diarepake, akeh presentasi babagan teknologi kasebut. Nanging, sawetara sing paling menarik kanggo aku yaiku perusahaan sing nggunakake luwih akeh wektu kanggo ngobrol babagan pengaruh komunitas saka inovasi kasebut. Salah siji sing menurutku duwe pengaruh positif kanggo komunitas bisnis Indiana Tengah yaiku aplikasi sing dikembangake dening MIBOR. Ya, sampeyan maca kanthi bener, MIBOR (Dewan Realtor Indianapolis Metropolitan).

Dadi, apa sing wis ditindakake MIBOR supaya dheweke entuk kursi ing meja teknologi? Iki aplikasi anyar TheStatsHouse.org. Dikembangake kanthi kolaborasi karo Pusat Riset Bisnis Indiana, MIBOR wis nyusun data interaktif data sing pas wektune babagan indikator omah Indiana tengah. Iki minangka alat sing kuat kanggo klompok pangembangan ekonomi lokal sing nyoba narik perhatian tim pamilih situs lan ngyakinake perusahaan sing pindhah menyang Indianapolis bisa dingerteni.

Nggawa data sensus, omah, lan ekonomi ing pucuk driji saka wong-wong sing nganggep pindhah menyang Indianapolis utawa perekrut sing nyoba narik para pekerja sing paling apik ing komunitas kita, alat iki nggawe crita sing apik. Data laporan standar lan khusus kasedhiya ing PDF, Word lan Excel formal, dadi pangguna uga bisa nggawe grafik lan grafik dhewe.

Saliyane data sensus khas situs iki kalebu bandhingane biaya urip, pajak properti, lan regane dolar menyang kutha-kutha ing saindenging negara. Salah sawijining fitur favoritku yaiku profil lokasi. Ngetik ing alamat tartamtu, sampeyan bisa nyelehake riasan demografi komunitas nganggo radius 2, 5, 10 utawa 20 mil. Profil kerja bakal nuduhake sampeyan babagan pirang-pirang bisnis, lan jinis bisnis ing komunitas sekitar.

Nalika aku seneng aplikasi pangembangan ekonomi alat kasebut, ana uga sawetara aplikasi pemasaran sing menarik sing uga dakkira.

Finalis MIira taun iki nyurung teknologi lan media kanthi arah sing beda-beda. Muga-muga sampeyan bakal siyap ngucapake selamat kanggo para pemenang ing wulan Mei, lan delengen kepiye komunitas komunitas teknologi kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.