Napa Teknologi Dadi Kritik Sukses ing Restoran

teknologi restoran

Kita duwe podcast sing luar biasa sing bakal diterbitake karo Shel Israel babagan bukune, Kemurahan Lethal. Salah sawijining topik sing narik kawigaten nalika ngobrol yaiku pirang-pirang teknologi sing wis ditrapake kanggo nambah produktivitas lan akurasi ing saubenge para pelanggan. kontrol transaksi ing tangane pelanggan.

Mesthi ora ana tantangan sing luwih gedhe tinimbang mbukak restoran sing sukses saiki. Antarane biaya energi, omset karyawan, peraturan, lan sejuta perkara liyane sing bisa nantang restoran - saiki kita wis nguatake saben pelanggan kanggo mriksa restoran kasebut kanthi online. Aku ora ujar manawa iku ala - nanging pengalaman ing restoran ora mung mukjizat sing nggawe penake. Yen restoran apik, masarakat bakal sambat ngenteni lan layanane. Yen panganan sing apik banget, bisa uga butuh wektu suwe kanggo njupuk meja sampeyan. Yen wengi sing sibuk banget, staf bisa uga kurang perhatian.

Where teknologi mbantu para restaurate yaiku kanthi menehi kekuwatan marang para pelanggan supaya dadi tanggung jawab. Mangkene 9 macem-macem teknologi sing ora mung mbantu - nanging dadi penting kanggo pengalaman restoran:

  • Media sosial - tinimbang ngenteni nyuwek ing Yelp, nyedhiyakake kaca media sosial supaya sampeyan bisa mbukak dialog karo pelanggan lan supaya bisa bali maneh minangka bisnis sing apik.
  • situs - tambahake menu, peta kanthi pituduh, jam, nomer telpon… utawa uga video langsung online supaya pelanggan bisa njaluk kabeh pitulung sing dibutuhake.
  • Situs Review - tetep data sampeyan seger lan nanggapi umpan balik ing situs sing ditinjau.
  • blog - umume restaurate iku akeh ing komunitas, ngewangi penggalangan dana utawa acara plancongan. Ayo wong ngerti kabecikan sampeyan ing blog!
  • Wi-Fi - nggawe para remaja seneng lan nyuda sing ngenteni suwene kanthi ngidini para pelaku online. Sawetara sistem ngidini sampeyan njupuk data registrasi kanggo sing nggunakake wi-fi supaya sampeyan bisa entuk dhaptar email.
  • Reservasi Online - nate tampil lan jeneng sampeyan ora ana ing dhaptar reservasi? Tambah reservasi online supaya masarakat bisa yakin manawa ana ing sistem lan ngerti kapan bakal muncul.
  • Pesenan seluler - Kemajuan teknologi nggawe pangiriman online, take-out, lan uga pesanan meja kanggo dijupuk liwat piranti seluler. Pesenan sing digawe dening pelanggan mesthi akurat!
  • Kupon Digital - Kupon SMS lan pesen teks, kupon email lan program kasetyan njaga para pelanggan bali maneh.
  • Checkout Dhiri - ora nunggu cek maneh. Nyelehake tablet kanthi kuitansi liwat email supaya wong-wong mbayar lan budhal kanthi sithik lan sithik karo staf sampeyan.

Pelanggan restoran seneng teknologi amarga padha karo layanan sing luwih cepet lan, pungkasane, pengalaman mangan sing luwih apik. Dheweke nggoleki situs sampeyan, apa sampeyan duwe wi-fi, reservasi, lan pesen seluler. Dheweke maca ulasan lan mriksa saluran media sosial sampeyan. Apa sampeyan menang nganggo teknologi utawa dadi pesaing?

Restoran-Teknologi

ir? t = marketingtechblog 20 & l = as2 & o = 1 & a = 1517365899

3 Komentar

  1. 1

    Infographic gedhe. Aku kerja bareng REVTECH Accelerator ing Dallas sing duwe spesialisasi nggawa inovasi menyang pasar kanggo industri Restoran, Eceran & Perhotelan. Kita ndeleng kesempatan sing luar biasa kanthi para pemula sing fokus ing interaksi pelanggan sing akeh. Wektu sing nyenengake. Matur nuwun kanggo artikel sampeyan.

  2. 3

    Kita nggunakake aplikasi seluler ing kutha-kutha resor sing paling sukses ing negara - Miami, lan pamilik restoran pancen fokus ing penjualan ing aplikasi karo vendor kaya Eat24 lan Postmate. Nanging sawetara pamilik seneng nggawe aplikasi dhewe, amarga ngirit dhuwit kanggo komisi% kanggo jangka panjang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.