10 Blog Teknologi Sampeyan Ora Ngerti

Blog Teknologi penting kanggo Martech Zone. Nalika aku nulis babagan kepiye teknologi tartamtu mengaruhi pemasaran, umume motivasi karo blog teknologi. Biasane dheweke duwe tugas banget kanggo nglaporake warta lan pendapat babagan teknologi, nanging ora entuk aplikasi pemasaran praktis.

Bocah-bocah lanang gedhe kasebut nyoba ngupayakake warta paling gedhe, gosip paling anyar, utawa nyoba nggawe judhul postingan apik sing narik perhatian kabeh. Nanging luwih akeh kedadeyan ing Teknologi sing sampeyan kudu ngerti. Wong-wong iki mesthi ndhuwur!

Ing ngisor iki 10 Blog Teknologi sing Sampeyan Ora Ngerti:

1 opoApa Noo - Patric minangka kanca sing apik lan perusahaan ndidik 'non-techies'.

2 ngodhe kodheCoding medeni - Jeff duwe saran sing larang regane lan tulisane mesthi guyon.

3 kenmcKen McGuire - Ken nyritakake babagan teknologi sing ngowahi saben dinten.

4 butgirlNanging Sampeyan Prawan - ora ana swara wanita ing ruang Tech. Adria lagi ngisi.

5 wiwitanStarterTech - Blog iki nggawe teknologi luwih gampang diwaca.

6 ericgoldmanBlog Hukum Teknologi & Pemasaran - Eric ngliputi kabeh kasus pengadilan sing kena pengaruh karo teknolog lan pemasar.

7 chipsetKripik Chip - Kanca dawa saka Martech Zone, Chip mesthi nyithak warta paling apik ing internet.

8 2 ukara2 Ukara utawa Kurang - Malah luwih cendhek tinimbang kiriman Chip, kanca Bill Dawson tetep ndhisiki teknologi lan menehi sawetara katrangan.

9 thorschrokKacang kanggo Bathi - kanca liyane ing blog, Thor Schrock nggabungake teknologi lan bathi ing blog.

10 kabehSaben Blog Teknologi Joe - kanca apik Jason Bean biasa ing blog Saben Joe.

Kadhangkala blog ora duwe tampilan lan rasane sing apik - nanging isine mesthi ana! Tambah blog iki menyang feed feed lan aku yakin sampeyan ora bakal kuciwa.

3 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.