3 Tren Teknologi sing kudu Ditonton para Pemasar ing taun 2015

3 pemasar tren teknologi paling dhuwur 2015 infografis

Data saiki lagi streaming saka pelanggan… saka telpon, platform sosial, desktop kerjane, tablet, lan uga mobil. Ora alon-alon. Aku bubar ngunjungi omah kulawarga ing Florida ing ngendi kita nganyari sistem alarm omah.

Alarm disambungake liwat Internet lan yen Internet mati, sambungan bakal nyambung liwat sambungan nirkabel internal (lan batere yen daya ilang). Sistem kasebut diprogram kanggo ndeteksi lan nguwuh saben lawang, jendhela utawa sanajan lawang garasi mbukak. Kita uga bisa ngontrol kabeh saka smartphone.

Kamera disambungake liwat DVR online lan aplikasi seluler sing bisa dideleng awan utawa wengi. Saka Indiana, sampeyan bisa mlaku menyang omah, lan aku bisa ndeleng sampeyan lan mateni weker utawa mbukak lawang saka Indiana. Ing garasi ana Ford anyar karo sistem Sync, komunikasi diagnostik karo dealer lan nyambung menyang koleksi musik lan dhaptar kontak Ibuku.

Ibuku malah duwe defibrilator ing dhadha lan stasiun sing dituju dheweke ngirim kabeh data marang Dokter kanggo ditinjau. Nalika aku ndeleng dheweke nindakake, aku gumun karo pirang-pirang piranti sing wis nyambung lan nyopir data megabyte saben dinane metu saka omah ... tanpa ana komputer.

Apa tegese para pemasar? Iku tegese saben pemasar kudu tutul menyang data amba, gunakake kanthi efektif, lan pasang kampanye sing dipersonalisasi kanthi cepet kanggo nambah regane kanggo prospek lan pelanggan. Jagad anyar iki sing nyambung iku minangka inti saka infographic paling anyar Google babagan telung tren teknologi sing kudu ditonton para pemasar ing taun 2015.

saka Mikir Kanthi Google

Ing wiwitan saben taun, kita kabeh nyoba prédhiksi apa sing bakal kedadeyan. Tren apa sing bakal nggawe industri? Teknologi apa sing bakal dianut wong? Sanajan ora duwe bal kristal, kita uga duwe data telusuran. Lan minangka koleksi tujuan konsumen sing jembar, bisa dadi tren sing apik. Kita ndeleng telusuran ing Google lan nggoleki riset industri kanggo ndeleng apa sing sejatine dideleng.

  1. Platform urip sing sambung sinambung - Internet of Things kanthi resmi minangka prekara. Piranti saya akeh lan wiwit bisa digunakake, obyek sing disambung bakal dadi platform kanggo urip sampeyan. Dheweke bakal mbantu sampeyan nindakake perkara saben dina - wiwit hiburan nganti nyopir nganti ngurus omah sampeyan.
  2. Mobile mbentuk Internet Kula - Smartphone sampeyan dadi luwih cerdas. Minangka pusat kanggo kabeh platform sing gegandhengan iki, bisa nggunakake akeh data kanggo nggawe pengalaman pribadi sing luwih apik. Ing Internet iku wis dadi Internet Kula - kabeh kanggo nyederhanakake urip sampeyan.
  3. Kacepetan urip saya cepet - Online utawa mati, saiki kita bisa entuk informasi, hiburan, lan layanan ing wektu sing tepat kaya sing dikarepake. Wayahe nggawe keputusan cepet iki kedadeyan terus - lan yen wis nyambung, mula bakal kedadeyan.

3 Tren Teknologi Paling Anyar sing Ditonton para Pemasar ing taun 2015

One comment

  1. 1

    Wawasan brilian lan tren teknologi ing mangsa ngarep. Aku setuju manawa seluler lan internet minangka rong kasunyatan gedhe sing kudu kita lakoni ing jagad teknologi saiki. Lan ya, kacepetan urip mesthi luwih cepet tinimbang sadurunge. Kita kabeh pengin informasi sing dibutuhake tepat wektu ... lan umume entuk.

    Kanggo kula, smartphone lan phablets minangka pemain utama… kabeh wong bakal duwe komputasi (is) lengkap ing telapak tangan sajrone sawetara taun…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.