Kesulitan Teknis, Mangga Ditanggulangi

Suwene wengi aku turu sawetara jam nalika dikubur ing WordPress, PHP, Plugins, lan JavaScript nggawe tema anyar kanggo WordPress kanggo perusahaan banjur nyoba nggawe Arsipku. Aku uga ngrewangi perusahaan liyane ngluncurake Mashup online anyar (aku nembe nggawe sawetara grafis, dheweke nggawe mashup tenan sing bakal dirungokake!)

Babagan kaca arsipku, jebule aku wis ngowahi tema nganti saiki wis ora bisa digunakake kaya sing asline dirancang karo Squible tema beta. Aku ora ngerti nalika nindakake, nanging saiki wis mandheg sawetara minggu. (Psst… hei, Wong lanang sing ringkih ... tulung diluncurake ... sampeyan wis beta selawase!)

Mangga Ditanggepi

Aku nyoba macem-macem plugin WordPress kanggo arsip. Sawetara wong pancen apik banget, kayata Plugin timeline sing cocog. Aku wis mlaku lan mlaku bengi, nanging ora ngerti yen post-load KABEH postingan ing swoof sing fatal. Argh

Aku duwe luwih saka 300 postingan ing situs iki supaya bisa nggawe panjaluk file monster kanggo saben wong sing ngunjungi. Aku ngowahi kode kanthi cukup kanggo nggawe mekanisme caching. Sing ngilangi kabeh hit database nanging isih akeh banget sing bisa ditrapake kanggo saben pelanggan. Becike, plugin kasebut kudu nggunakake mekanisme kanthi Simile API kanggo njupuk acara nalika timeline wis dipindhah. Aku bakal ngenteni sing siji!

Masalah liyane karo plugin timeline Simile lan akeh plugin liyane sing ditemokake yaiku acara kasebut dimuat kanthi dinamis nggunakake JavaScript / Ajax. Iki minangka cara elek kanggo nggawe arsip kanggo blog sampeyan amarga crawler mesin telusuran bakal entuk wates mati.

Asile, dakkira bakal mbangun dhewe. Aku dolanan sawetara babagan kepiye saiki ... bisa uga tumindak jinis wit sing apik wiwit taun, nganti wulan, kanggo dikirim. Kita bakal ndeleng. Aku nindakake akeh tugas tema kanggo proyek liyane ing akhir minggu iki, mula aku bakal ngrampungake.

Kangge, situsku bisa uga kurang hits amarga arsip ora bisa dirayap. Nanging, kita bakal entuk hits kasebut! Sumangga jumeneng.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.