Apa sing Kita Ilang? Utawa Sapa sing Ilang Kita?

Kings Scoble ArringtonRobert Scoble takon, Apa blogger teknologi sing ilang? Bisnis sampeyan!

Pos kasebut nyebabake aku gugup. Robert pancen bener!

Nalika maca feed RSS saben dina, aku kesel banget lan bola-bali. Apa Microsoft lan Yahoo! ngomong maneh? Apa Steve Jobs isih nganggo Apple? Nalika Facebook terus berkembang kanthi eksponensial, apa bakal bathi iklan bakal nyedhot? Apa sing ditindakake saben pangadeg saben mega-dot-com saiki? Sapa sing bakal crita dhisik, TechCrunch, Mashable, Slashdot, VentureBeat or Techmeme?

Blahhh, blahhh, blahhh…

ZZZZZzzzzzzzzz….

Aku ora nate maca babagan bisnis sing digunakake saben dina ing situs kasebut. Sampeyan bisa uga mikir ora ana wiwitan liyane ing negara iki yen diwaca kabeh blog kraton. Kita sing dudu keturunan royalti dot-com durung lungguh ing sisih njaba kabeh karier. Kita wis kerja keras kaya sing ana ing lingkaran utama kanggo mbangun perusahaan sing sukses. Kita duwe bisnis sing sukses - nanging royalti cenderung ora nyampur getih karo masarakat umum.

Kanthi jujur, aku mikir manawa kita ing njaba kraton nindakake tugas sing luwih apik. Kita nggawe bisnis sing sukses tanpa judhul, tanpa modal usaha, lan tanpa bisa nelpon dhaptar sapa sing dadi miliarder kanggo mbayari ide gedhe sabanjure. Kita ora nyoba ngematake saben liyane, nanging kita nyoba nulungi tangga teparo. Kita nelpon kanca, muter lengen klambi, lan wengi lan akhir minggu kanggo ngrampungake. Kita ora ngukur sukses ing judhul lan tabel Foosball, kita ngukur ing lapangan kerja lan bathi.

Aku ora sambat - Aku yakin ana ewonan teknologi wiwitan ing saindenging negara sing mengaruhi bisnis kanthi positif nanging ora nate dadi berita utama blog kraton. Aku panginten ing Merek web lan merek konferensi maneh ana ageng! Ahh ... nanging dheweke ora ana ing Redmond ... dheweke saka Portland. Ora royalti ing kana!

Asile, aku mung mandheg nggatekake dheweke lan mbalikke blog - menyang komunitas lan kanca-kanca sing pengin dakgawe. Yen kebeneran metu saka kutha, aku nyoba nulis babagan apa pengaruhe kanggo para pelanggan lan para pamiarsa.

Yen Arrington lan Scoble pancene pengin mbantu nggayuh bisnis lan nglaporake apa sing nyebabake, mula kudu mlaku-mlaku lan nemokake sawetara permata kasebut ing saindenging negara. Robert takon marang blogger sing kudu diikuti… Aku nyaranake dheweke milih salah siji ing saben wilayah metropolitan utama. Nambah 50 blogger menyang dhaptar sing diwaca bakal mbukak!

Mungkasi kabar maneh yen kabeh wong lagi nutupi lan nemokake sabanjure Twitter, sabanjure Facebook utawa malah sabanjure Google. Pateni mesin panjawab, tutup kothak mlebu banjur tumpangi pesawat. Dheweke metu ing kene! Ing kene ing Indiana, kita bakal entuk Mira Awards - lan nomine perusahaan teknologi paling dhuwur ing negara.

Perusahaan sing melu Mira Awards ora mung sukses, nanging uga mbantu bisnis Indiana liyane dadi sukses. Lan kaya sing dicritakake Robert, mula sing penting!

13 Komentar

  1. 1

    Ngandika apik. Aku mikir kudu nulis luwih lengkap babagan celebs kita. Ana sawetara perusahaan sing apik tenan ing daratan.

  2. 2
  3. 3

    kirim apik Doug. apa sampeyan mikir yen critane bakal dijupuk kanthi mashable? ayo ngarep-arep 🙂

    kabeh guyonan, aku wis nemokake kenaikan popularitas techcrunch sing misuwur lan luwih akeh tinimbang gosip selebriti tinimbang swara ing kedadeyan industri kita. crita luwih akeh babagan sapa sing nesu karo sapa sing nilarake sapa wae / apa wae sing campur karo undhangan kanggo ngembangake alpha utawa beta sing paling rahasia tinimbang dissection sing nyata babagan masalah / perusahaan / industri. uga ana tekade sing abot banget tumrap perusahaan / produk b2c. ora ana sing salah, mesthine b2b padha seksi lan asring uga sarat karo undhangan beta eksklusif sing padha. tantangane yaiku crita b2b ora dicritakake kanthi jinis narasi sing dibangun kanthi konsisten kaya perusahaan / produk b2c. minangka penginjil lan pemasar ing b2b kita bisa ngowahi iki. Aku ora mikir manawa industri kita duwe royalti getih biru. kabeh padha gawean dhewe. Kanthi mangkono, generasi anyar bisa nggulingake lan dheweke bakal duwe senjata karo crita sing dakcritakake. yen nindakake pakaryan kanthi becik.

    jascha
    @kaykas
    webtrend

    • 4

      Jascha,

      Ya, ya, ya! Kita bakal terus nginjil crita sukses lan carane mbantu bisnis para pelanggan berkembang, lan tembung kasebut bakal terus metu! Aku pengin mikir yen dadi misi dakwiwiti wiwit miwiti blog iki.

      Yen mung sawetara pamaca, tujuwane mung kanggo ngirim informasi sing ditemokake uga menehi saran ing forum umum kanggo ngirit wektu. Misi saya terus! Aku saiki wis entuk luwih akeh.

      Thanks!
      Doug

  4. 5
  5. 7

    Nalika aku setuju karo sampeyan, Arrington lan Scoble, sanajan ora dhewe, kudu metu lan sinau babagan para setia, beda karo para kraton, aku uga menehi saran supaya milih kanthi acak siji komunitas cilik ing saben negara kanggo golek blogger ing kana kanthi nilai lan konten sing bisa dideleng. Apa sing ndadekake mung wilayah metropolitan duwe nilai?

  6. 8

    Scoble bakal ujar ya yen jadwal ngidini lan fokus konferensi apik. Dheweke wis kaping pindho menyang ConvergeSouth (ing Greensboro NC) amarga kita takon (kaping pisanan) lan dheweke seneng banget (mula dheweke bali kaping pindho kanggo golek puding banana). NB: yen muncul, rencanakake dina ENTIRE. Dheweke pengin lunga ing papan lan ketemu wong lan nindakake perkara (teknologi lan politik). Supaya dheweke sibuk lan menehi sushi sing berkualitas.

    ConvergeSouth ora nate mbayar pamicara; nanging, kita mesthi mbayar ongkos pesawat lan hotel kanggo para presenter ing njaba kutha. Kutha kita (ora sopan) adol awake dhewe. Lan wenehi kamar paling gedhe kanggo ngomong; dheweke narik akeh wong 🙂

    Begja; Ayo ngerti yen sampeyan butuh Scoble-point!

    • 9

      Sue,

      Iki warta apik tenan! Kita saiki wis nglumpukake pasukan lan seneng banget njaluk Robert mlebu kutha. Kita bakal yakin bakal ngrawat dheweke lan yakin dheweke bakal kesengsem karo pekerjaan sing kita lakoni ing Indy.

      Aku nyelehake sampeyan baris kanggo tindakake!

      Thanks,
      Doug

  7. 10

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.