Pemasaran Teknis karo Oxymoron

HamletSajrone sekolah menengah (lan saiki), aku kalebu clown kelas.

Ing taun kepungkur aku duwe guru inggris teater - asmane Pak Morgan. Umume aku karo Pak Morgan ngenteni ing njaba kelas amarga aku ora bisa menghargai Shakespeare. Dheweke nggawe Pak Morgan edan.

Ing sawijining kasempatan nalika Pak Morgan takon, kanthi aksen Yale-ish sing murni, jinis teknik literatur apa sing digunakake Shakespeare ing Dukuh, aku kanthi gelisah ngangkat tanganku.

Pak Morgan sambat, "Inggih, Pak Karr?"
"Oxymorons", wangsulanku.
"Oxymorons?" Drone mbengok, "Apa sampeyan ngerti uga oxymoron, Pak Karr?"
"Mesthi!" Aku ujar, "Iki cocog karo istilah antitetik ing ekspresi, Pak Morgan."

Sanajan aku bener, Pak Morgan isih durung bisa ngerti rasa humorku lan dheweke nuduhake lawang. Pancen ngguyu saka kelas (sawise mbesengut krungu tembung multi-suku kata saka cangkem).

Aku ora nate lali karo definisi oxymoron… lan aku kaget amarga akeh banget, lan bisa uga saya akeh nggunakake teknologi pemasaran saiki. Yen sampeyan pengin kaya produk utawa layanan sing hebat banget, lebokake oxymoron menyang presentasi pemasaran utawa teknologi. Kayane saiki wong seneng banget. Kasunyatane, sawetara saiki wis ana ing Geekipedia.

  1. Pangembangan Agile - Pangembang iku lucu. Rilis isih telat.
  2. Antarmuka Programming Aplikasi - kayadene program aplikasi kasebut dhewe.
  3. Kacerdhasan gawéyan - ora gawean, nyata.
  4. Alternatif Energi - siji-sijine alternatif energi yaiku bahan peteng.
  5. URL sing ramah - apa tegese URL?
  6. Radio Internet - yen ing Internet, dudu radio
  7. $ 100 Laptop - energi? Akses Internet?
  8. Net Neutrality - ana sing nate krungu Akamai or S3?
  9. Antarmuka Panganggo - isih kanggo komputer, dudu aku.
  10. Search Engine Marketing - dudu pemasaran (nuwun sewu), iku panggonan seko.
  11. Integrasi Integrasi lancar - yen wis integral, tegese ana lapisan ing endi wae.

Apa oxymoron favorit sampeyan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.