TeamKeeper: Modernisasi Retensi Bakat nganggo Analytics Manajemen

kolega salesfuel

Sewa anyar entuk wawancara, nanging durung tampil kaya sing diarepake. Anggota tim ora entuk kuota amarga ora nampa pelatih sing tepat. Salesmen sing bakat wis budhal saka perusahaan amarga dheweke ora krasa melu makarya.

Manajer penjualan duwe peran kritis ing kabeh skenario ing ndhuwur. Manajer sing kuat minangka kunci sukses ing organisasi, nanging mung 12% karyawan AS setuju banget manawa manajer mbantu mbantu nemtokake prioritas kerja - lan 12% luwih seneng ing pakaryan tinimbang sing liyane.

Perjuangan kasebut minangka inspirasi kanggo Penjaga Tim, platform retensi bakat anyar sing nggunakake data kanggo menehi rekomendasi khusus kanggo nemokake, ngembangake lan narik karyawan.

pegawe tim

TeamKeeper njupuk pendekatan adhedhasar data kanggo manajemen bakat kanthi cara sing luwih statistik, kanggo mesthekake manawa manajemen dudu pendekatan sing cocog karo kabeh ukuran. Teknik lan motivator kanggo Bonnie beda banget karo Jeff, lan wawasan sing diwenehake dening TeamKeeper ngidini manajer bisa kerja bareng karo saben karyawan supaya bisa entuk manfaat saka karyawane. Pambiji internal TeamKeeper, setelan target, alat keterlibatan lan rangking pengaruh dirancang kanggo nggawe manajer luwih apik, saengga ora bakal ngerti sapa lan kapan kudu dilatih, nanging kepiye carane.

Nanging alat kasebut ora mung mbantu ngatur bakat sing ana; uga mbantu nemokake bakat anyar sing bakal cocog karo peran kasebut. Pengkajian pribadi TeamKeeper ngramal sukses calon kanthi cocog karo karaktere karo sing diwajibake nindakake tugas tartamtu. Penjual bisa tampil apik banget ing wawancara (dheweke ngerti carane adol awake dhewe!) Nanging manajer bisa uga kasep banget manawa wong kasebut pancen ora cocog karo pakaryan kasebut.

Amarga regane kira-kira 20% gaji pegawai kanggo ngganti individu kasebut, lan dina 52 supaya perusahaan ngisi posisi terbuka, njupuk keputusan merekrut sing tepat minangka penting banget saka sudut pandang efisiensi lan untung. TeamKeeper tumindak minangka salah sawijining alat sing komprehensif - wiwit ditemokake nganti wawasan bakat nganti bimbingan lan pangembangan. Ngrekrut bakat utama, uga dadi pelatih lan melu anggota tim sing ana miturut kabutuhane dhewe-dhewe, bakal mbantu ngilangi omzet.

Data kasebut mbantu kemajuan karyawan jangka panjang, nanging uga menehi snapshot wektu nyata kanggo menehi "pulsa" marang para tim ing tim kasebut. Survei khusus TeamKeeper lan alat umpan balik minggon nggawe luwih gampang nggawe budaya pertanggungjawaban, njaga karyawan supaya terus ningkatake moral ing tim kasebut. Bersenjata karo data sing bisa ditindakake iki, manajer diwenehi kekuwatan kanggo njaga bakat utama, entuk kuota penjualan lan nambah penghasilan perusahaan kanthi sakabehe.

Wawasan kasebut bisa dadi nyata. Contone, manajer bisa uga ora ngerti yen karyawan sing sepi utawa introvert kepengin entuk posisi manajer, utawa ngembangake katrampilan tartamtu. TeamKeeper ora mung bakal ngekstrak informasi iki, nanging uga bakal menehi strategi manajemen sing disesuaikan kanggo ngoptimalake anggota tim kasebut.

Kapabilitas intelijen bakat inovatif platform nyedhiyakake toko mandhiri sing nulungi manajer penjualan kanthi tugas tartamtu, kalebu:

  • Bangunan Roster: Pambiji pribadi prédhiksi sukses calon kanthi cocog karo karaktere karo sing diwajibake nindakake tugas tartamtu.
  • Pelatihan: Pambiji internal TeamKeeper, setelan target, alat keterlibatan lan rangking pengaruh menehi Planner Pelatih, dadi manajer ora bakal ngerti sapa lan kapan pelatihe, nanging kepiye carane.
  • Bangunan Keterlibatan lan Budaya: Survei khusus lan alat umpan balik minggon nggawe luwih gampang nggawe budaya pertanggungjawaban, njaga karyawan supaya terus ningkatake semangat ing tim.
  • Nyetel Gol lan Tutul: Piranti pangaturan tujuan mbantu manajer nyetel target sing spesifik, bisa diukur lan bisa dipikolehi kanthi nggunakake target SMART utawa OKR (target lan asil utama). Email tindakake otomatis polling repetisi babagan kemajuan lan nganyari dashboard TeamKeeper.
  • Manajemen Penjualan sing dipandu: Saran dhaptar tugas saben dina, strategi manajemen kanggo saben anggota tim lan tips kepemimpinan saben dina mung sawetara cara sing ditindakake dening TeamKeeper, sanajan manajer paling ijo paling efektif.
  • Integrasi: TeamKeeper bisa nggabung karo CRM adhedhasar awan, sistem SDM lan sistem manajemen pembelajaran. Iki uga mbantu ngilangi silo antarane HR lan manajemen kanggo ngenali calon sing bakal sukses lan nambah penylametan karyawan.

Intine yaiku kanthi ngrungokake karyawan lan ngatur strategi manajemen kanggo dheweke, organisasi bisa nambah penghasilan, bathi lan moral nalika nyuda drama ing papan makarya.

Nyuwun Demo a

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.