Ganti Kegiatan Nelpon Reps Sales Sampeyan Kanthi Obrolan Langsung

Telpon Kadhemen Wis Mati Nanging Nelpon Ora
Tutup Telpon Nyekeli Tangan karo latar mburi ijo

Wis puluhan taun, nelpon adhem wis dadi sababe umume para salesman, ing kana dheweke nggunakake pirang-pirang jam nyoba njaluk wong liwat telpon kanthi ora bisa bali maneh. Iku ora efisien, angel lan asring ora bisa ditebak. Nanging, amarga ana korélasi langsung antara volume penjualan metu lan tingkat penjualan tertutup tim, telpon adhem minangka piala sing dibutuhake kanggo tim penjualan metu utawa ing dina iki.

Mesthi wae, salespe ora mesthi ngandelake jaringan sing kudu didol, lan kudu ana mekanisme supaya bisa mlebu pasar utawa kolam prospek. Nanging, kaya kabeh pegawean, ana kegiyatan sing kudu didol dening wakil penjualan sampeyan lan liyane sing ora nggunakake wektu sing apik.

Komponen Telpon Kadhemen

Nalika nelpon kadhemen minangka tumindak sing penting ing proses penjualan, ora ateges manawa wakil penjualan sampeyan kudu ngatasi saben aspek kasebut. Ana telung komponen kanggo nelpon kadhemen:

  1. Dhaptar Penciptaan: Iki kalebu nglumpukake, validasi, lan ngresiki dhaptar prospek supaya bisa ditimbali wakil penjualan metu.
  2. Nelpon: Kegiatan telpon nyata, kalebu nyakup panggilan telpon, ngomong karo gatekeeper lan navigasi sistem otomatis.
  3. closing: Komponen iki mung fokus ing nggunakake pacelathon langsung kanthi prospek kanggo nuwuhake tuku.

Saka telung komponen kasebut, jelas kegiyatan sing paling penting kanggo sing kudu ana utawa ing njero sales sales nutup.

Mlaku saka obrolan babagan dhaptar prospek, nelpon minangka salah sawijining kegiatan sing paling ora produktif kanggo wakil penjualan. Pikirake babagan wektu sing digunakake kanggo nelpon lan nelpon nomer maneh nalika bisa fokus karo apa sing paling apik: adol produk utawa penawaran layanan.

Nyatane, butuh 21 panggilan, rata-rata, kanggo ngasilake siji obrolan langsung, lan wakil penjualan mung nggawe rata-rata 47 panggilan saben dina.

Akeh produktivitas sing ilang amarga repetisi sampeyan tanggung jawab nelpon lan navigasi wit telpon tanpa wates. Kepiye yen repetisi penjualan sampeyan ora kudu nelpon babar pisan, nanging isih ngobrol kanthi langsung?

Apa sing Diarani Tim?

Ora rahasia manawa akeh bisnis ngekspor macem-macem fungsi ing bisnis, dadi kenapa panggilan bisa beda?

Kuadran Nelpon Tim

Nelpon tim nyedhiyakake tim sales karo agen panggilan sing ngubungake wakil penjualan sampeyan karo sing nggawe keputusan kanthi real-time, tanpa perlu nelpon. Iku beda karo setelan janjian amarga agen kasebut ora tanggung jawab sinau babagan produk utawa layanan sampeyan; dheweke mung tanggung jawab kanggo ngomong karo penjaga gerbang, navigasi pituduh telpon, lsp supaya bisa langsung nyambungake wakil sampeyan menyang pangambil keputusan, kanthi obrolan langsung karo prospek.

Panggilan tim canggih, cepet lan gampang, uga menehi mupangat sing nyata. Yen agen panggilan ora bisa nyambung karo sing nggawe keputusan, dheweke bakal pindhah menyang liyane nalika rep sales sampeyan mung ping nalika obrolan langsung wis siyap. Ana asil sing jelas, kanthi pemahaman babagan jumlah panggilan telpon, pirang-pirang obrolan lan tingkat sambungan.

Ganti kegiyatan panggilan reps kanthi obrolan langsung kanthi investasi ing a layanan nelpon tim. MonsterConnect, sponsor paling anyar, ngirim telpon 150-200 lan 8-12 obrolan langsung karo para pengambil keputusan saben jam, menehi 40 kali asil sing luwih apik lan transaksi sing luwih ditutup.

Nyuwun evaluasi prospek gratis utawa demo layanan nelpon tim MonsterConnect dina iki:

Evaluasi Prospek Gratis  Nyuwun Demo a

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.