Biaya Tes Situs Web

pengujian situs web biaya

Monetate nggawe infographic informatif babagan apa sing kudu dipikirake lan carane mbenerake biaya alat uji coba situs web. Iki minangka gambaran lengkap babagan tantangan, biaya, dampak, biaya langsung, biaya ora langsung lan kesempatan sing bisa disedhiyakake dening pengujian situs web.

Prakiraan finansial umur setaun sing dikenal kanthi Total Cost of Ownership (TC)) bisa mbantu nemtokake biaya tuku langsung lan ora langsung. Diadopsi dening Gartner kanggo mbantu ngukur biaya nyata piranti lunak utawa investasi hardware liwat wektu, perusahaan kudu nganggep TCO nalika mutusake alat uji coba situs web sing bakal digunakake.

Aku seneng banget ngerti: Alat bisa uga murah, utawa malah gratis, nanging wektune lan wektu ora akeh. Kita ndeleng akeh wong sing ora bakal nandur modhal ing alat… nanging ora nate nggunakake sing gratis kanggo menehi pengaruh.

totalcostofownership

One comment

  1. 1

    Douglas, kaya biasane… matur nuwun kanggo ngirim! Nantikan infografis sabanjure babagan Pengalaman Pelanggan. Kudu dadi sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.