TaxJar Ngenalake Emmet: Intelijen Ponggawa Pajeg Penjualan

Kategorisasi Produk Pajak Penjualan Emmet AI

Salah sawijining tantangan e-commerce sing luwih lucu saiki yaiku saben pamrentah lokal pengin mlebu lan ndhikte pajak penjualan dhewe kanggo ngasilake luwih akeh kanggo wilayah kasebut. Ing dina iki, isih ana 14,000 yuridiksi pajak ing Amerika Serikat kanthi 3,000 kategori pajak produk.

Rata-rata wong sing adol fashion kanthi online ora ngerti manawa wulu sing ditambahake ing produk saiki wis diklasifikasikake klambi lan nggawe tuku kena pajak ing Pennsylvania… negara sing ora nglumpukake pajak penjualan sandhangan. Lan iku mung siji conto… dhaptar ukum pajak sing ora ana watese iki nyebabake pirang-pirang cara supaya ora dikenani biaya pajeg penjualan sing salah… lan bakal nggawe bisnis sampeyan alangan.

Proses menehi tag saben produk kanthi kode pajak produk sing tepat bisa mbutuhake wektu pirang-pirang jam lan nggawe frustasi kanggo wong sing nangani pajak penjualan sampeyan. Lan dudu proses sedina wae. Saben nambah SKU anyar ing campuran produk, sampeyan kudu mriksa manawa dikategorikake kanthi bener. 

TaxJar nggoleki data kasebut, lan, kanthi asumsi kabeh riset iki rata-rata nganti menit saben SKU, butuh pelanggan sing adol udakara 3,000 SKU 50 jam kanggo nggolongake produke

Emmet: Intelijen Ponggawa Pajeg Penjualan

TaxJar dikembangake Emmet, industri pertama artifisial cerdas robot kategorisasi pajak penjualan. Dibangun ing omah dening insinyur TaxJar, Emmet ngetrapake pembelajaran mesin kanggo ngirit wektu pelanggan TaxJar kanthi otomatis ngelasake produke nganggo kode pajak.

Kategorisasi Produk Pajak Penjualan Emmet

Wiwit awal taun 2020, Emmet wis nampilake tingkat sukses 90% kanthi bener mengkategorikake produk pelanggan TaxJar. Kanthi Emmet, ngelasake 3,000 produk kasebut mung butuh sawetara jam. Lan amarga didhukung dening pembelajaran mesin, Emmet dadi luwih cerdas lan luwih akurat kanggo saben produk anyar sing dikategorikake.

Emmet nyederhanakake proses kategorisasi produk, nambah akurasi lan menehi kapercayan marang para mitra lan mitra ngerti bisnise didhukung dening platform teknologi pajak penjualan sing paling akurat lan paling maju ing pasar.

Alec Carper, Direktur TeknikJJJ

Kategorisasi Produk Pajak Penjualan AI ing Shopify

Saiki, Emmet mbantu pelanggan TaxJar sing nggolongake produke dhewe ing aplikasi TaxJar. Ing wulan ngarep, Emmet bakal kerja bareng karo pelanggan TaxJar sing nggunakake API pajak penjualan SmartCalcs TaxJar utawa sing nglumpukake pajak penjualan liwat saluran penjualan eCommerce (kayata Amazon, Shopify, BigCommerce, lsp.) 

Nyuwun Demo TaxJar

Babagan TaxJar

TaxJar nguatake bisnis eCommerce kanggo ngurus kepatuhan pajak penjualan. TaxJar rampung ngotomatisasi petungan, pelaporan lan pengajuan pajak penjualan lan nawakake program kemitraan sing paling lengkap kanggo penasihat teknologi, layanan lan pajak. Saliyane API, TaxJar duwe integrasi siji klik karo NetSuite, Magento, Shopify, Walmart, Amazon, BigCommerce, Ecwid, WooCommerce, Squarespace, Square, lan Etsy.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.