Tasko: Wayahe Outsource Tugas Pemasaran Sampeyan

tugas pemasaran

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis ngerteni manawa pangarepan asring saya mundhak karo para klien sanajan biaya keterlibatan durung. Kasunyatane, taun kepungkur kita udakara 15% taun suwene kanggo nggarap tambahan kanggo para klien. Pancen apik banget yen kita duwe sumber, nanging sejatine ora. Kita kudu nggawe sawetara owah-owahan drastis yen ngarep-arep supaya agensi tetep sehat.

tasko

Siji layanan sing nyedhaki kita yaiku Tasko. Tasko nggawe sistem manajemen tugas sing canggih, menehi bakat, lan nggunakake struktur tinjauan multi-tahap sing kuat. Asil kasebut minangka layanan manajemen tugas sing bisa dipercaya lan akurat sing ngasilake 99% tingkat kepuasan pelanggan.

Kita mutusake nyoba kanggo nyoba sistem kasebut kanggo salah sawijining klien, yaiku Kontrol hama Indianapolis perusahaan Nalika fokus ing artikel lan grafis sing jero babagan jinis hama sing dienggo, kita pikir pancen apik banget yen bisa ngirim kasunyatan saben dina ing media sosial. Ing Tasko, kita pesen wektu 30 jam kanggo riset lan golek statistik sing gegandhengan karo hama kanggo hama sing spesifik banget lan kita nemtokake statistik kasebut kudu dianyari ing taun kepungkur.

Kita ora mung njaluk data, nanging uga njaluk file sing dikembalikan diformat kanggo diimporHootsuite panjadwal akeh. Seminggu mengko, kita nampa file lan pancen sampurna! Secara internal, kita nggawe sawetara pangaturan suntingan kanggo wektu hama kanthi musim kanggo nggedhekake keterlibatan lan gambar sing ditemtokake kanggo saben nganyari. Asilé yaiku kita duwe siji kasunyatan hama saben dina sing dijadwalake suwene taun liwat Twitter, Facebook, lan Google+!

pangunggah akeh hootsuite

Iku mung salah siji conto carane Tasko bisa digunakake, nanging kita yakin iki panggunaan sing apik banget! Tugas dhukungan pemasaran umum sing asring dijaluk yaiku ngenali petunjuk, nggawe dhaptar kontak, nggawe konten kanggo media sosial, ngenali para pembuat keputusan, utawa nyebar konten kanthi online.

Ing ngisor iki sawetara Tugas Pemasaran sing ditindakake Tasko:

  • Temokake kontak sing cocog ing LinkedIn, riset informasi kontak lan tambah kontak anyar menyang CRM.
  • Rekam 600 prospek menyang spreadsheet kanggo lokasi geografis adhedhasar sales lan judhul proyek.
  • Tambahake produk, kalebu rincian, katrangan, gambar lan liya-liyane menyang akun Shopify.
  • Pilih 10 foto ndhuwur sing dituduhake ing Instagram sajrone 24 jam pungkasan diwenehi tag karo hashtag tartamtu.
  • Nggawe indeks startup Jerman sing nampa dana Series Seed utawa Series A sajrone 12 wulan kepungkur sing ora duwe aplikasi seluler.
  • Nyedhiyakake dhaptar situs web Swedia kanthi peringkat Alexa ing ngisor 20k, ndhukung Inggris, lan ndhukung penempatan iklan.
  • Nulis wawancara (durasi 2:28:00)
  • Gawe obrolan kanggo bot Facebook Messenger.
  • Digitize akeh kaca cathetan sing ditulis tangan kanggo sinau kasus ing Word Document. Tandhani apa wae sing ora dingerteni lan tempel ing gambar.

Regane gampang - $ 5 US saben jam kanggo pangiriman standar lan $ 10 US saben jam kanggo pangiriman ekspres.

Pesen tugas ing Tasko

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.