TaskHuman: Platform Pelatihan Penjualan Digital Real-Time

Platform Pelatihan Penjualan Digital TaskHuman

Nalika nerangake nyetel para sales supaya sukses lan tuwuh kanthi konsisten, model latihan dodolan tradisional pancen rusak. Kanthi pendekatan sing episodik, ora trep, lan ora cocog karo individu, latihan dodolan cenderung dikirim kanthi cara sing nyuda bisnis lan tim penjualan.

Pelatihan penjualan asring mung ditindakake ing organisasi sapisan saben taun, nanging panliten nuduhake manawa peserta pelatihan adhedhasar kurikulum tradisional lali luwih saka 80% informasi sing diwulang sajrone 90 dina. 

Ebbinghaus Lali kurva

Amarga iki, latihan dodolan mbutuhake pendekatan adhedhasar katrampilan sing nguatake metodologi penjualan nalika karyawan butuh ing saindenging taun. Kanthi nyediakake pembinaan 1: 1 kanggo terus-terusan ngembangake lan ningkatake kinerja tim dodolan tanpa resiko bisnis, organisasi uga nggedhekake investasi latihan lan pangembangan bakat kanthi sakabehe.

Ringkesan Platform Pelatihan Digital TaskHuman

Minangka platform pembinaan digital wektu nyata, TugasManungsa mbantu pangguna nggedhekake pakaryan saben dina lan urip pribadi kanthi panuntun pribadi 1: 1 saka spesialis LIVE liwat panggilan video. Kanthi TaskHuman, langsung temokake lan nyambungake karo jaringan pelatih, instruktur, lan spesialis global paling lengkap ing donya sing nyakup luwih saka 1,000 aspek kesejahteraan sampeyan, kayata kabugaran fisik, kesejahteraan mental, spiritual, emosional, finansial, karir & kepemimpinan pembinaan, lan liya-liyane. 

TaskHuman anyar Penawaran Sales Coaching dirancang kanggo saben anggota tim dodolan supaya bisa ngasilake luwih akeh lan siklus dodolan luwih cepet kanthi menehi akses on-demand kanggo pelatih dodolan ing saindenging jagad. Program kasebut kasedhiya liwat model kepelatihan TaskHuman sing ora ana watesan, ngidini para pamimpin dodolan entuk manfaat sing menarik sing nglapisi pelatihan sales, learning and development (L&D), lan pengalaman pembinaan kesejahteraan TaskHuman sakabèhé. 

TaskHuman Real-Time Sales Coaching Aplikasi Mobile

Program Sales Coaching TaskHuman nggawe Dipandu Coaching Journeys kanggo kabeh tingkat tim dodolan lan nglengkapi loro 1: 1 lan kepelatihan klompok, lan konten supaya tim dodolan bisa praktek lan nyampurnakake katrampilan sing dibutuhake. Keuntungan kalebu:

  • Ngasah katrampilan kayata mbangun pipa, nggawe rencana penjualan, nyepetake corong, adol konsultasi, lan negosiasi kanggo menehi hasil sing paling apik 
  • Ningkatake metodologi penjualan sakabèhé organisasi kanthi pelatihan lan keahlian ing saindhenging taun
  • Nawakake karyawan sing berpengalaman kanggo dadi mentor ing aplikasi kanggo pangembangan bakat staf sing terus-terusan
  • Nggawe peta dalan kanggo organisasi dodolan kanggo nglatih, nglatih, lan ngasuh bakat ing saindhenging taun

Kanthi penawaran Pelatih Penjualan anyar, kita nyedhiyakake kesiapan dodolan ing saindhenging taun lan perbaikan tim sing terus-terusan, nyebabake tingkat menang sing luwih dhuwur, entuk kuota, lan kepuasan karyawan. Tim sales-lan saben karyawan-kudu rumangsa didhukung ing saben dimensi perjalanan kesejahteraane. Lelungan L&D kuno lan latihan siji-ukuran-cocok-kabeh sapisan saben taun ora cukup. Playbook latihan dodolan lan tunjangan karyawan kanthi wutuh wis telat kanggo transformasi menyang jaman digital, lan 1: 1 kepelatihan pribadi nalika lan ing ngendi dheweke butuh bakal menehi urip anyar ing kabeh organisasi.

Ravi Swaminathan, co-founder lan CEO saka TaskHuman

Praktik Best Coaching Sales

  • Latihan Kerep - Biasane, pimpinan dodolan bakal ngenteni akeh kabutuhan sadurunge nggawe jadwal latihan - umpamane, paradigma dodolan sing eksekutif pengin tim diadopsi utawa disikat, sawetara owah-owahan strategis liyane ing perusahaan, utawa cepet-cepet anggota tim anyar. sing kudu onboarded. Latihan lan dhukungan paling efektif nalika dikirim nalika sampeyan butuh. Talent guru Josh Bersin nuduhake minangka sinau ing aliran karya - tegese sampeyan bisa entuk konten utawa dhukungan sing dibutuhake nalika sampeyan kudu nduduhake katrampilan utawa prilaku anyar, menehi alat sing sampeyan butuhake saiki. Cara latihan tradisional jarang nyedhiyakake.
  • Pelatihan Pribadi – Ing umume organisasi, latihan dodolan dirancang kanggo nyukupi kabutuhan mayoritas, preduli saka kabutuhan utawa tujuan sing beda-beda saben penjual. Sejatine, butuh akeh katrampilan lan sipat kanggo sukses ing dodolan. Nanging ora ana cara kabeh bisa ditangani ing sesi latihan siji, mula efek kurva lonceng kedadeyan. Ing siji mburi, nomer pinunjul saka wong wis adept ing apa kang diwulang lan kanthi mangkono aran iku sampah wektu; ing sisih liyane, apa sing diwulangake mung ora cocog karo kabutuhan tartamtu. Latihan kasebut duweni potensi mung kanggo subset saka grup kasebut. Nalika perusahaan bisa ngupayakake pengalaman latihan sing konsisten lan efisien ing antarane tenaga penjualan, eksekusi kasebut bakal gagal akeh tenaga penjualan. Latihan sales sing apik bisa gampang disesuaikan karo kabutuhan individu.
  • Pelatihan sing bisa diakses - Saiki, organisasi umume nyewa perusahaan pihak katelu kanggo nyedhiyakake pelatihan ing siji utawa liyane pedagogi penjualan. Pihak katelu iki biasane ngisi biaya saben individu lan nyoba nglumpukake akeh wong menyang latihan, ing wektu sing paling cendhak. 

Sistem rampung dadi luwih panyedhiya-sentris saka panganggo-sentris, exacerbating siji-ukuran-cocok-kabeh teka-teki. Lan teka ing biaya dhuwur; ora mung biaya eksplisit saka layanan sing diwenehake dening vendor, nanging biaya implisit saka ineffectiveness, lan mundhut produktivitas nalika bakul ora adol. Saenipun, sampeyan pengin biaya latihan dodolan disambungake langsung karo para penjual sing ngekstrak nilai kasebut.

Bukak situs web TaskHuman kanggo sinau luwih lengkap babagan Sales Coaching:

TaskHuman Sales Coaching

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.