Taskade: Manajer Tugas Wektu Nyata kanthi Ngedit Video lan Kolaboratif

Tugas tugas

Ing wulan pungkasan iki, aku dijaluk karo rong perusahaan sing beda kanggo nggunakake sistem manajemen kanggo proyek kasebut. Kalorone padha nggegirisi. Sijine terus terang; Manajemen proyek sing mateni produktivitas. Sistem manajemen proyek kudu gampang digunakake yen sampeyan pengin tim dadi produktif. Aku seneng platform manajemen tugas sing gampang, lan mula carane Tugas tugas iki dirancang.

Apa sing diarani Taskade?

Taskade minangka aplikasi kolaborasi wektu nyata kanggo ide, target, lan tugas saben dinane. Atur pikirane, rampungake, luwih cepet lan luwih pinter. Dhaptar, cathetan, garis gedhe, sampeyan kudu dijamin.

Taskade ngiklanake awake dhewe fleksibel, ayu, lan nyenengake… kanthi fitur kolaborasi sejati:

  • kanca - ngrembug, kolaborasi, lan nyunting dhaptar tugas kanthi wektu nyata.
  • Workflow - ngatur lan ngatur dhaptar tugas supaya cocog karo cara kerja sampeyan.
  • Ruang kerja -A ruang kerja minangka kumpulan dhaptar utawa cathetan sing bisa sampeyan undang liyane melu.
  • tim - nemtokake tugas, nuduhake cathetan, lan nglacak kemajuan tim.
  • cithakan - entuk proses kerja sing bisa dibaleni? Muat salah sawijining template Taskade kanggo miwiti proyek sampeyan.

Paling apik, Taskade duwe aplikasi kanggo iOS seluler lan piranti Android, utawa desktop Mac utawa Windows. Dheweke uga wis nggawe ekstensi sing apik kanggo Chrome lan Firefox. Taskade saiki free - kanthi versi Pro rauh.

Mlebu kanggo Taskade

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.