Manajemen Tugas Gampang nganggo HiTask

Pirang-pirang minggu kepungkur, aku wis berjuang terus. Aku duwe paling ora ana selusin proyek, paling ora 5 perusahaan mitra, karyawan full-time lan 2 sumber parsial. Aku nyoba terus adol uga ngrampungake proyek sing wis dak adol. Kita lagi ing titik sing ora nyaman yen kita entuk bisnis sing cukup kanggo karyawan full-time liyane ... nanging durung duwe sumber daya kasebut (dheweke wiwit rong minggu!).

Kanggo ngatur, aku tuku iku sawetara wulan kepungkur. Iki minangka aplikasi manajemen tugas sing gampang banget kanggo Mac sing terintegrasi karo tanggalanku. Piranti lunak sing luar biasa lan mbantu nulungi nggawe backlog lan terus prioritasake tugasku.

Nanging, masalahe yaiku mung kanggo my makarya Akeh tugasku kolaboratif lan mbutuhake sawetara anggota tim kanggo ngrampungake sawetara tugas ing siji proyek. Aku ora butuh piranti lunak manajemen proyek - mesthine bakal kakehan. Aku mung butuh aplikasi sederhana supaya tugas bisa digawe, kabeh tugas bisa dilacak, lan karya rampung bisa diarsipake.

Suwe-suwe, nanging aku nemokake Piranti Lunak sing sampurna minangka solusi Layanan, HiTask.
hitask.png

HiTask ngidini kula nggolongake, ndeleng tugas miturut prioritas, tanggal, proyek, utawa sing duwe. Aku bisa menehi tag saben tugas lan malah nyaring dhaptar tugas kanthi cepet. Paling apik, akun bisnis mung $ 15 saben wulan lan ngidini sampeyan nggunakake subdomain merek, logo sampeyan, duwe dhukungan 24 jam lan kemampuan kanggo nuduhake tugas lan proyek sampeyan.

Siji-sijine kekarepanku kanggo HiTask? Aplikasi Droid (wis duwe aplikasi iPhone). Nanging, $ 15 saben wulan, iki minangka sistem utama!

3 Komentar

  1. 1

    Saben penasihat tepercaya sing daklacak kabeh padha bengok-bengok padha ... ”Aja mbuwang dhuwit kanthi online kanggo apa wae sing sampeyan ora yakin manawa 100% bakal digunakake ing karya E-Dagang!
    Maneh maneh ngapresiasi sampeyan, Doug. Aku nembe mlebu! 😛

  2. 2

    Desain web sing apik ing HiTask. Bubar maneh ngevaluasi alat manajemen tugas / proyek dhewe lan pindhah saka spreadsheet (kanggo proyek) + RememberTheMilk (kanggo tugas) menyang ManyMoon (http://www.manymoon.com).

    ManyMoon biasane gratis (proyek tanpa wates) lan integral karo Google Apps. Muga-muga bisa njaga aku ing trek sing bener.

    Nalika antarmuka wis adoh, aku isih ora kejawab hotkey RTM lan kudu dilaporake, nanging iki bisa nulis skrip Greasemonkey. 😛

  3. 3

    Aku miwiti karo HiTask lan mbaka sethithik aku pindhah menyang sistem manajemen tugas Comindware sing wis diatur kanthi luwih apik lan ngirit luwih akeh wektu kanggo sampeyan amarga sampeyan bisa kerja ing tim lan ndeleng kepiye cara kerja anggota tim liyane lan kepiye carane bisa entuk tenggat wektu. Kajaba iku sampeyan bisa masang dokumen menyang sistem lan makarya karo Outlook.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.