Cara Target Target Lalu Lintas Situs Web

situs target

Kita mundur saka kustomisasi versi seluler lan iPad saka tema anyar ing Martech ... saiki isih bisa digunakake! Siji bab sampeyan bakal kabar yaiku, adhedhasar kategorisasi kiriman, kita duwe macem-macem pariwara ing kaca kasebut. Kita nindakake kanthi ngatur widget dinamis dhewe lan nggunakake iSocket kanggo nyelehake iklan swalayan.

Ana luwih akeh cara kanggo target pamirsa tinimbang piranti sing digunakake, lan infographic iki saka Monetate ngomong karo dheweke. Ukuran rata-rata pesenan pungkasan, lokasi, frekuensi kunjungan, sistem operasi, cuaca, produk utawa kaca sing dideleng lan uga jarak menyang pusat pemenuhan (utawa lokasi kantor) bisa digunakake kanggo ngatur pengalaman lan nambah tarif tanggapan.

Saka infographic: Target lalu lintas situs web kanthi segmen pelanggan kanggo nambah tarif konversi mung ditindakake dening 25% pemasar digital saiki. Kanthi sawetara panemune target, para pemasar bisa miwiti ngatur pengalaman situs web kanggo saben pengunjung. Target bakal nguntungake konsumen kanthi nggawe pengalaman blanja online sing dirancang kanthi luwih efisien kanthi konversi sing luwih dhuwur.

target infographic final

Ditampa dening: Monetasi - platform pemasaran digital sing bisa digunakake kanggo nyoba lan masang nada, pesen, lan fitur produk sing dipersonalisasi, ing endi wae, ing kaca apa wae, adhedhasar kabeh sing sampeyan ngerteni babagan pengunjung sing ndeleng kaca kasebut.

Komentar siji

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.