Apa Situs Sampeyan Ngucapake "Tetep Metu"?

njaga-metu.jpgNalika aku kerja sama karo sawetara profesional SEO, volume pencarian paling dhuwur utawa tembung sing paling kompetitif. Nalika nggarap media tradisional, dheweke mesthi terus mripat lan nggayuh. Nalika aku kerja sama karo para media sosial, dheweke mesthi ngukur penggemar lan pengikut. Nalika aku kerja bareng desainer, dheweke pengin ngrancang resolusi paling cilik.

Aku ora ngrungokake dheweke.

Pemasaran dudu babagan ngenali penyebut umum paling murah kanggo nggedhekake potensial tekan utawa distribusi. Minangka pemasar, kadang kampanye bisa uga ngidentifikasi siji sumber utawa influencer supaya bisa disebutake kanthi bener. Iki adhedhasar panguwasa, wates wektu kampanye, lan target target sing pengin kita tekan. Kadhangkala iku dudu penyebut - target sing apik lan apik lan fokus kanggo tujuan tartamtu.

Aku nglanggar aturan.

Situsku nglanggar akeh aturan. Ana sing negesake, sanajan aku meksa klien supaya ngrancang situs kanthi font sing kontras kanthi latar mburi cahya, kita agensi media anyar situs iki dirancang kanthi latar mburi peteng lan font cahya ... luwih angel diwaca. Kanca liyane negesake manawa uga ora cocog karo laptop resolusi cilik.

Aku ngerti.

Sejatine, aku ora pengin narik kawigaten para pengunjung nganggo netbook utawa laptop sing luwih lawas. Aku pengin njaluk perhatian saka wong sing duwe resolusi gedhe. Aku ora pengin narik perusahaan sing ora bakal nganyarke saka Internet Explorer 6. Aku ora pengin wong maca situsku. Aku pengin dheweke browsing lan mikir apa aku bisa nulungi dheweke… lan klik ing formulir web.

Yen sampeyan ora setuju, sampeyan dudu prospekku.

Aku duwe rega bouncing sing dhuwur. Iku apik. Aku ora pengin tarif bouncing sing murah. Aku pengin narik akeh pangguna mesin telusuran, nanging aku pengin wong-wong mau entuk kesan langsung lan lunga utawa nyambung. Aku ora menehi katrangan rinci babagan apa sing ditindakake kanggo perusahaan… amarga kita kasengsem ing meh kabeh perusahaan gedhe. Tujuan situsku yaiku supaya ora nduwe kualifikasi sing paling akeh lan motivasi liyane supaya bisa ditahan.

Kerjane.

Blog iki, mesthi beda. Kita bakal ngrancang desain ulang wulan iki kanggo nambah jangkauan lan distribusi situs, uga kanggo narik luwih akeh pengunjung. Tujuan lan bathi sing ana gandhengane entuk bathi nalika entuk luwih akeh pengunjung. Kita isih bakal nggabungake sawetara fitur desain sing dioptimalake kanggo pangguna sing luwih canggih, nanging ora pengin matesi pamirsa.

Apa situs sampeyan ujar "Tetep Metu"? Ora apa-apa!

Pemasaran online ora mung babagan nggayuh akeh wong sing bisa, terkadang ora pengin ngrungokake pamirsa sing salah. Mula, aku dadi mungsuh panggunaan sistem kaya Digg kanggo situs perusahaan. Kaping pirang-pirang kali mung ngubur situs kasebut lan nyebabake masalah teknis tanpa nambahake pengunjung sing relevan.

Ana prekara tartamtu sing bisa ditindakake kanggo narik lan nyuda pamirsa saka situs utawa blog perusahaan sampeyan. Aja wedi nglanggar aturane.

2 Komentar

  1. 1

    Iki sing dakkarepake babagan jagad online lan pemasaran, mung aturane yaiku ora ana aturan! Anggere target ditemtokake, kemajuan dilacak lan asil positif, apa liyane sing penting?

    Doug, sing dak ajeni babagan sampeyan yaiku rasa ora wedi sampeyan ngadeg lan menehi pendapat. Supaya wong bisa mikir luwih angel, lan iki minangka semangat paling apik kanggo kreativitas sing bisa dijaluk.

    Tresna IT!

    Harrison

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.