Target, Mangga ngunci Suit Ayam

Pesen mbukak kanggo Target:

Bill Pitik

  • Nyuwun, aja nganti klambi Ayam sampeyan mbukak nalika Halloween.
  • Nyuwun supaya Ayam sampeyan aja ditinggalake ing lorong ing endi wong bisa nganggo tanpa dideteksi.
  • Nyuwun, aja nganti nyelehake Setelan Ayam sampeyan ing ngendi bocah umur 17 taun bisa nggunakake tangane.
  • Nyuwun, aja ninggali Setelan Ayam sampeyan ing endi bapak bisa milih putra sing umur 17 taun $ 5 kanggo nyelehake Suit Ayam lan njupuk kabeh Target Super…
    bocah cilik sing bengak-bengok bengok-bengok, "Bu… deloken… Wong Pitik!".
  • Mangga diparingi Suit Ayam. Kajaba sampeyan pengin bapakne umure 17 taun ngguyu banget, dheweke bisa mati amarga lara jantung amarga putrane ngepel tangane Suit Ayam lan mlayu ing ngarep toko.

Target, tulung kunci Kunci Ayam.

Thanks,
Doug

5 Komentar

  1. 1

    Dheweke bisa uga nggawe pitik sing luwih apik tinimbang bocah sing ngadeg ing njaba dalan ing kutha saben esuk menehi leaflet. Yup - nganggo klambi pitik.

    Aku luwe ...

  2. 2
  3. 3

    Apa sampeyan bapak umur pitulas taun nganggo klambi pitik sing nggawe bocah-bocah padha ngguyu seneng, Douglas? Luwih apik tinimbang Santa Claus!

  4. 4
  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.