Mburu Remaja nganggo Senapan

Aku salah amarga bashing Manufaktur ing Indiana kaya wong lanang sabanjure. Nalika aku mikir dadi pabrikan, aku mbayangake ana wong ing jamban sing nindakake sawetara garisan produksi monoton bola-bali. Pendapatku bisa uga ora beda karo para remaja saiki.

Pabrikan lan logistik malah ora ana tembung sing nyenengake. Wis tuwa. Dheweke bosen. Pancen angel digambarake kanthi cara liya! Kasunyatane yaiku manufaktur lan logistik ora ana sing mboseni. Pabrikan padha karo otomatisasi kanthi dinamis lan cepet. Logistik padha karo model piranti lunak sing rumit sing digabung karo teknologi sing berkembang kaya sistem informasi geografis.

cah anom7Pitakonane yaiku kepiye kabeh negara ngganti cara pamrentah, wong tuwa lan bocah babagan sampeyan, yen akeh wong sing ora ngerti apa sejatine sampeyan? Mesthi, kampanye merek, pemasaran khas kanggo para influencer kaya politisi lan pendidik bakal mbantu. Nanging kepiye target target wong sing sampeyan butuhake kanggo ngisi atusan ewu proyek sajrone sawetara taun? Iki minangka pitakon sing dakkirim ing wayah awan iki ... apike!

Ing negara kaya Indiana, ing ngendi hubris perguruan tinggi 4 taun wis mapan (sing paling misuwur, kan?), Kepiye sampeyan narik kawigaten bakat enom kanggo program perdagangan lan perguruan tinggi 2 taun? Aku mikir minangka proposisi telung kali:

  1. Mesthekake para pengaruh ngerti kasunyatan statistik sing pahit. Umume siswa sing diwiwiti ing sekolah 4 taun ora ngrampungake gelar. Lan sing entuk gelar sarjana ... akeh sing angel golek kerja sing migunani. Pengaruh sing ngomongake siswa C + menyang program gelar 4 taun bisa uga ora nggawe dheweke seneng. Iki pil angel kanggo ngulu!
  2. Mesthekake yen wong tuwa ngerti kesempatan kanggo ngrembug babagan anake. Ing sandi putrane sekolah dheweke minangka mahasiswa sing biasa - dadi tentara militer saben dinane ngetok lawange. Bill diwiwiti ing IUPUI lan saiki wis dadi jurusan penghormatan ganda ing Matematika lan Fisika. Dheweke uga wiwit narik beasiswa lan makarya kanggo guru siswa liyane ing Universitas.

    Intine aku karo anakku yaiku - yen kita ora duwe sumber daya sekolah, bisa uga gampang diajak militer. Aku veteran lan ora getun karo keputusan kasebut - nanging aku ora ngerti yen aku duwe pilihan nalika umure. Dheweke duwe (lan duwe) opsi! Yen program gelar 4 taun durung bisa ditindakake, mesthine dheweke bakal dadi prospek sekolah perdagangan sing luar biasa (kenapa iki negatif?). Nanging, dheweke lan aku ora ngerti.

  3. Pancen kunci kanggo upaya pemasaran yaiku target. Ing kene karet kasebut nabrak dalan. Aku ora peduli sepira pengaruh sampeyan marang influencer lan pasar menyang Ibu lan Bapak ... yen sampeyan ora nggawa bocah-bocah kasebut, sampeyan bakal gagal. Dadi, ing endi sampeyan bisa nemokake? Facebook? Twitter Ponsel? Game Video? Ing Sekolah? Kelompok Pemuda?

Ya, sampeyan nemokake ing endi wae. Kita wis nindakake tugas sing apik kanggo ndhidhik anak-anak supaya bisa nggawe identitas dhewe, beda mikir, golek rasa seneng ... mula padha wae. Sampeyan bisa nemokake putri njupuk gambar lan nuduhake. Katie uga nyoba nyoba video nganggo kamera Flip. Lan mesthine, ing Instant Messenger lan ponsel. Kadhangkala, dheweke bakal kumpul karo kanca lan dolanan rock Band.

My blog putra (sporadis), ana ing Facebook lan gabung karo kanca musisi liyane ing MySpace. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake dheweke ing hangout favorit, Piala Bean (dheweke nggawe aku kecanthol) lan Omah Waffle… Ya, Waffle House.

Para remaja duwe pilihan saiki lan berjuang kanggo individualitas dhewe. Sithik banget, yen ana, kanca lan putra lan putri sing mbrontak kaya nalika isih enom. Dheweke lagi rusak. Dheweke duwe dolanan. Dheweke duwe Internet. Dheweke duwe siji liyane. Dheweke ora seneng merek utawa dikelola. Dheweke seneng ijo. Dheweke pengin nylametake Bumi… apa wae tegese.

Nindakake bocah enom saiki mbutuhake luwih saka sawetara metode infiltrasi sing dirancang kanthi apik ing jaman mbiyen. Aku kelingan nalika kabeh sing kudu ditindakake Nike yaiku nduwe hightop paling anyar ing film kanggo nggayuh penjualan. Saiki, bocah-bocah pengin golek sepasang sneaker sing ora ana sing duwe.

Yen sampeyan arep mburu remaja, luwih becik nggawa bedhil. Nguwasani Google, youtube, Flickr, Facebook (bisa uga wis rada tuwa), MySpace, adegan musik, mall, video game, ponsel lan Warung Kopi utawa Waffle House lokal bisa dadi wiwitan!

Saran kula yaiku supaya luwih gampang nyedhiyakake papan kanggo para remaja be tinimbang menyang ngendi sing. Aku ngerti manawa apresiasi bocah-bocah ing klompok pemuda regional lan Greja sing bisa ngobrol, ngobrol, main game video, lan isih dikandhani pesen apik. Dheweke ora mesthi teka pesen, nanging saben liyane teka! Papan kasebut ora kudu digawe bata lan mortir, bisa dadi papan sing apik online.

Pikiran sampeyan? Gambar lan postingan apik ing Pemasaran Remaja ditemokake ing blog perspektif.

4 Komentar

  1. 1

    kirim gedhe! Menehi kula liyane kanggo mikir bab, Aku wis sawetara taun sadurunge anak loro cah anom, nanging aku ngerti iku bakal fly liwat sadurunge aku ngerti. Aku mikir salah sawijining perkara sing paling ala yaiku nyurung bocah-bocah menyang kuliah nalika dheweke durung siap. Ana opsi liyane: militer, perdagangan, organisasi layanan.

  2. 2

    Kajaba iku, ora kabeh wong kepengin ana ing kantor utawa laboratorium sedina muput. Ana akeh bocah sing wis dirantai ing meja sajrone 13 taun kepungkur, sing luwih seneng tangi lan nindakake perkara liyane tinimbang ngetik. Manufaktur ora mung kanggo siswa C. Aku wis dikenal sawetara wong sarwa ing proyek perdagangan sing luwih seneng munggah lan nindakake soko fisik.

    Iku ndadekake aku mikir Office Space ngendi Peter pungkasanipun seneng bisa ing kru ngresiki tinimbang ing cubicle.

    • 3

      Michelle,

      Sampeyan pancen bener lan muga-muga aku ora nemoni sing nyatakake yen proyek iki kanggo siswa ing ngisor rata-rata. Pendhaftaran mung ngelawan - proyek iki loro macem, teknologi majeng, mimpin kanggo banget uga mbayar karir LAN ORA mbutuhake gelar 4 taun. Sawetara ora mbutuhake 2 taun!

      Iku pancene mung industri diabaikan. Saben uwong ngira yen sukses sampeyan butuh Sarjana saiki. Nalika aku bakal nyatakake yen 'kabijakan asuransi' sing apik, iki bisa uga ora dadi rute sing paling nyenengake lan migunani kanggo wong enom sing pengin karir sing tantangan lan bermanfaat!

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo pikirane!
      Doug

      PS: Aku LOVE Office Space!

  3. 4

    Posting gedhe doug.
    Dadi "millennial" aku def. setuju karo kabeh sing wis ngandika kene.

    Ketemu wong ngendi lagi, lan njupuk baris coke karo shotgun sing. Sampeyan bakal mbutuhake.

    PC Muat layang apa tegese #$@#?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.