Mburu Remaja nganggo Senapan

Aku salah amarga bashing Manufaktur ing Indiana kaya wong lanang sabanjure. Nalika aku mikir dadi pabrikan, aku mbayangake ana wong ing jamban sing nindakake sawetara garisan produksi monoton bola-bali. Pendapatku bisa uga ora beda karo para remaja saiki.

Pabrikan lan logistik malah ora ana tembung sing nyenengake. Wis tuwa. Dheweke bosen. Pancen angel digambarake kanthi cara liya! Kasunyatane yaiku manufaktur lan logistik ora ana sing mboseni. Pabrikan padha karo otomatisasi kanthi dinamis lan cepet. Logistik padha karo model piranti lunak sing rumit sing digabung karo teknologi sing berkembang kaya sistem informasi geografis.

cah anom7Pitakonane yaiku kepiye kabeh negara ngganti cara pamrentah, wong tuwa lan bocah babagan sampeyan, yen akeh wong sing ora ngerti apa sejatine sampeyan? Mesthi, kampanye merek, pemasaran khas kanggo para influencer kaya politisi lan pendidik bakal mbantu. Nanging kepiye target target wong sing dibutuhake kanggo ngisi atusan ewu proyek sajrone sawetara taun? Iki minangka pitakon sing dakkirim ing wayah awan iki ... apike!

Ing negara kaya Indiana, ing ngendi hubris perguruan tinggi 4 taun wis mapan (sing paling misuwur, kan?), Kepiye sampeyan narik kawigaten bakat enom kanggo program perdagangan lan perguruan tinggi 2 taun? Aku mikir minangka proposisi telung kali:

  1. Mesthekake para pengaruh ngerti kasunyatan statistik sing pahit. Umume siswa sing miwiti sekolah ing 4 taun ora ngrampungake drajade. Lan sing entuk gelar sarjana ... akeh sing angel golek kerja sing migunani. Pengaruh sing ngomongake siswa C + menyang program gelar 4 taun bisa uga ora nggawe dheweke luwih seneng. Iki pil angel kanggo ngulu!
  2. Mesthekake yen wong tuwa ngerti kesempatan kanggo ngrembug babagan anake. Ing sandi putrane sekolah dheweke minangka mahasiswa sing biasa - dadi tentara militer saben dinane ngetok lawange. Bill diwiwiti ing IUPUI lan saiki wis dadi jurusan penghormatan ganda ing Matematika lan Fisika. Dheweke uga wiwit narik beasiswa lan makarya kanggo guru siswa liyane ing Universitas.

    Intine aku karo anakku yaiku - yen kita ora duwe sumber daya sekolah, bisa uga gampang diajak militer. Aku veteran lan ora getun karo keputusan kasebut - nanging aku ora ngerti yen aku duwe pilihan nalika umure. Dheweke duwe (lan duwe) opsi! Yen program gelar 4 taun durung bisa ditindakake, mesthine dheweke bakal dadi prospek sekolah perdagangan sing luar biasa (kenapa iki negatif?). Nanging, dheweke lan aku ora ngerti.

  3. Pancen kunci kanggo upaya pemasaran yaiku target. Ing kene karet kasebut nabrak dalan. Aku ora peduli apa pengaruh sampeyan kanggo pengaruh lan pasar menyang Ibu lan bapak ... yen sampeyan ora nggawa bocah-bocah kasebut, sampeyan bakal gagal. Dadi, ing endi sampeyan bisa nemokake? Facebook Twitter Ponsel? Game Video? Ing Sekolah? Kelompok Pemuda?

Ya, sampeyan nemokake ing endi wae. Kita wis nindakake tugas sing apik kanggo ndhidhik anak supaya bisa nggawe identitas dhewe, beda mikir, golek rasa seneng ... mula mung sing ditindakake. Sampeyan bisa nemokake putri njupuk gambar lan nuduhake. Katie uga nyoba nyoba video nganggo kamera Flip. Lan mesthine, ing Instant Messenger lan ponsel. Kadhangkala, dheweke bakal kumpul karo kanca lan dolanan rock Band.

My blog putra (sporadis), ana ing Facebook lan gabung karo kanca musisi liyane ing MySpace. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake dheweke ing hangout favorit, Piala Bean (dheweke nggawe aku kecanthol) lan Omah Waffle… Ya, Waffle House.

Para remaja duwe pilihan saiki lan berjuang kanggo individualitas dhewe. Sithik banget, yen ana, kanca lan putra lan putri sing mbrontak kaya nalika isih enom. Dheweke lagi rusak. Dheweke duwe dolanan. Dheweke duwe Internet. Dheweke duwe siji liyane. Dheweke ora seneng merek utawa dikelola. Dheweke seneng ijo. Dheweke pengin nylametake Bumi… apa wae tegese.

Nindakake bocah enom saiki mbutuhake luwih saka sawetara metode infiltrasi sing dirancang kanthi apik ing jaman mbiyen. Aku kelingan nalika kabeh sing kudu ditindakake Nike yaiku nduwe hightop paling anyar ing film kanggo nggayuh penjualan. Saiki, bocah-bocah pengin golek sepasang sneaker sing ora ana sing duwe.

Yen sampeyan arep mburu remaja, luwih becik nggawa bedhil. Nguwasani Google, youtube, Flickr, Facebook (bisa uga wis rada tuwa), MySpace, adegan musik, mall, video game, ponsel lan Warung Kopi utawa Waffle House lokal bisa dadi wiwitan!

Saran kula yaiku supaya luwih gampang nyedhiyakake papan kanggo para remaja be tinimbang menyang ngendi sing. Aku ngerti manawa apresiasi bocah-bocah ing klompok pemuda regional lan Greja ing ngendi dheweke bisa nongkrong, ngobrol, main game video, lan isih dikandhani pesen apik. Dheweke ora mesthi teka pesen, nanging saben liyane teka! Papan kasebut ora kudu digawe bata lan mortir, bisa dadi papan sing apik online.

Pikiran sampeyan? Gambar lan postingan apik ing Pemasaran Remaja ditemokake ing blog perspektif.

4 Komentar

  1. 1

    Kirim apik! Menehi luwih dipikirake, aku wis entuk pirang-pirang taun sadurunge anakku loro isih enom, nanging aku ngerti bakal mabur sadurunge aku ngerti. Aku nganggep salah sawijining perkara paling ala sing ditindakake yaiku ndorong bocah-bocah menyang perguruan tinggi nalika dheweke durung siap. Ana pilihan liyane: militer, perdagangan, organisasi layanan.

  2. 2

    Uga, ora kabeh wong kepengin ing kantor utawa laboratorium sedina muput. Ana akeh bocah sing dirantai ing meja ing sajroning 13 taun kepungkur, sing luwih seneng tangi lan nindakake tindakan liya tinimbang ngetik. Pabrikan ora mung kanggo siswa C. Aku wis ngerti sawetara wong sing cerdas ing proyek dagang sing luwih seneng siyaga lan tumindak fisik.

    Iki nggawe aku mikir babagan Kantor Space sing pungkasane Peter seneng bisa nggarap kru pembersih tinimbang mlebu ing ruangan.

    • 3

      Michelle,

      Sampeyan pancen bener lan muga-muga aku ora nemoni manawa proyek iki kanggo para siswa ing ngisor iki. Intine saya sebalik - proyek iki kalorone nyenengake, maju teknologi, nyebabake karier sing mbayar kanthi apik lan ORA mbutuhake gelar 4 taun. Sawetara wong malah ora mbutuhake 2 taun!

      Pancen mung industri sing ora dianggep. Kabeh wong mikir yen sukses, sampeyan butuh Sarjana saiki. Nalika aku negesake manawa 'kabijakan asuransi' sing apik, bisa uga dudu rute sing paling nyenengake lan migunani kanggo wong enom sing pengin dadi karir sing tantangan lan maringi hadiah!

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo pikirane!
      Doug

      PS: Aku seneng karo ruang kantor!

  3. 4

    Kirim apik doug.
    Dadi "millennial" aku ora ngerti. setuju karo kabeh sing wis sampeyan gunakake ing kene.

    Ketemu ing ngendi wae, lan jupuk coke nganggo shotgun kasebut. Sampeyan butuh.

    PC Load letter apa tegese # $ @ #?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.