Sapa Sungguh Pemirsa Target Sampeyan?

target pamirsa kabeh

target pamirsaSalah sawijining kesalahpahaman dhasar babagan media online yaiku ngenali sapa target target sampeyan. Akeh banget wong sing fokus manawa ana prospek utawa ora. Minggu iki, kita kerja bareng karo salah sawijining perusahaan sing ngeluh manawa prospek level C ora online.

Aku ora bakal mbantah apa bener utawa ora. Nanging media online kasusun saka macem-macem macem-macem wong sing bisa pengaruhe prospek level C lan nggawe dheweke maju ing ngarepe. Acara sosial nawakake kesempatan. Jaringan liwat situs kaya LinkedIn bisa nyedhaki sampeyan. Posting blog, sebutan sosial lan pengikut sampeyan mbantu sampeyan terus ngubengi prospek lan supaya perusahaan sampeyan bisa katon.

Contone, yen perusahaan sampeyan golek investor wiwitan lan wirausaha, mula perusahaan teknologi tinggi, pengacara IP lan startup, lan akuntan wiwitan minangka wong sing hebat sing bakal diadhepi. Dheweke duwe hubungan lan nyedhiyakake filter lan perlindungan kanggo prospek kasebut. Coba kesanake lan sampeyan bakal bisa ngadhepi wong sing dibutuhake.

Nalika sampeyan nggarap strategi sosial, aja lali karo pengunjung lan saka endi asalane, konsentrasi manawa para pengunjung ngomong babagan sampeyan lan nggawa sampeyan menyang prospek! Hubungan karo pengaruh lan filter kasebut minangka hubungan sing penting sing sampeyan ora kudu nguciwakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.