Sapa Sungguh Pemirsa Target Sampeyan?

target pamirsa kabeh

target pamirsaSalah sawijining kesalahpahaman dhasar babagan media online yaiku ngenali sapa target target sampeyan. Akeh wong sing fokus ing prospek utawa ora ing kana. Minggu iki, kita kerja bareng karo salah sawijining perusahaan sing ngeluh yen prospek level C ora online.

Aku ora bakal mbantah apa bener utawa ora. Nanging media online kasusun saka macem-macem macem-macem wong sing bisa pengaruhe prospek level C lan nggawe dheweke maju ing ngarepe. Acara sosial nawakake kesempatan. Jaringan liwat situs kaya LinkedIn bisa nyedhaki sampeyan. Posting blog, sebutan sosial lan pandherek ngewangi sampeyan supaya terus ngubengi prospek lan supaya perusahaan katon.

Contone, yen perusahaan sampeyan golek investor lan wirausaha wiwitan, mula perusahaan teknologi tinggi, pengacara IP lan startup, lan akuntan wiwitan minangka wong sing hebat sing bakal diadhepi. Dheweke duwe hubungan lan nyedhiyakake filter lan perlindungan kanggo prospek kasebut. Coba kesanake lan sampeyan bakal bisa ngadhepi wong sing dibutuhake.

Nalika sampeyan nggarap strategi sosial, aja lali karo pengunjung lan saka endi asalane, konsentrasi manawa para pengunjung ngomong babagan sampeyan lan nggawa sampeyan menyang prospek! Hubungan karo pengaruh lan filter kasebut minangka hubungan sing penting sing sampeyan ora kudu nglirwakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.