Otomatisake Kampanye Pemasaran Pengaruhe kanthi TapInfluence

pangaribawa

TapInfluence debut platform piranti lunak adhedhasar awan anyar kanggo ngotomatisasi kabeh aspek kampanye pemasaran influencer. Yen TapInfluence muni anyar… amarga iku. TapInfluence biyen BlogFrog nanging wis dijenengi ulang karo fokus lan platform anyar.

TapInfluence ngotomatisasi proses ngenali lan melu pengaruh akeh pengaruh sosial (kreator konten ing blog, Facebook, Pinterest, Twitter lan platform sosial liyane), uga distribusi konten ing kabeh jaringan sosial lan analisis kampanye liwat dashboard pangukuran. Merek lan agensi makarya karo TapIn fl uence kanggo nambah kesadaran, makarya karo pelanggan online lan nggawe pengacara merek.

pengaruh-portofolio

Apa sing Sampeyan Tutup? Apa…

  • ngenali - Temokake spesifikasi topik ing uencer sing dipercaya karo target pamirsa
  • Aktifake - Mobilisasi ing enc uencer kanggo nggawe konten sing dipercaya karo mitra sing narik kawigaten lan narik kawigaten para target konsumen
  • Sebar - Nggawe konten sosial kanthi skala ing saindenging web ing blog, Facebook, Twitter, Pinterest lan liya-liyane
  • Ngukur - Lacak kinerja, keterlibatan, efektifitas lan ROI program
  • ngatur - Ngatur blogger lan sosial liyane ing kampanye uencer saka siji platform

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.