Tapglue: Piranti sing Bisa Dikustomisasi Kanggo Nggawe Produk Sampeyan Dadi Jaringan Sosial.

Lokalisasi

Tapglue ngidini sampeyan nambah lapisan sosial menyang aplikasi sajrone sawetara jam, ngidini sampeyan fokus nggawe pengalaman pangguna sing apik lan nambah komunitas sampeyan.

Kanthi lapisan sosial Tapglue lan umpan berita plug & play kita, sampeyan bisa nggunakake kekuwatan jaringan sing gegandhengan, supaya pangguna nggawe profil pribadi, nyambung karo kanca, lan nuwuhake keterlibatan maksimal.

Fitur TapGlue Kalebu:

  • Kabar News - Mbangun feed warta sosial sing nyurung retensi, keterlibatan, lan personalisasi. Gawe pengalaman nengsemake babagan konten sing wis ana lan kegiatan pangguna. Seneng, komentar, lan enggo bareng internal, bakal nggawe konten sampeyan lan pangguna wis nyebar. Tampilake kiriman pangguna, acara, gambar, lan liya-liyane kanggo nggawe cara anyar kanggo narik kawigaten pangguna.

feed warta tapglue

  • Profil Anggota - Gawe komunitas kanthi nambah profil pangguna menyang produk sampeyan. Ayo pangguna nambah lan ngganti gambar utawa nyelarasake karo Facebook. Tambahake informasi lan pilihan profil pangguna apa wae. Tampilake nomer pengikut utawa kanca. Tampilake feed lan jadwal kegiatan adhedhasar pangguna. Ayo pangguna nggawe bookmark, dhaptar wishlist, favorit, dhaptar lagu, lan liya-liyane.

profil tapglue

  • Notifikasi - Tindakake pangguna supaya dikirim babagan kedadeyan ing jaringan kasebut. Netepake acara lan kabar sing pengin sampeyan tampilake - ora preduli kaya, ngganti gambar profil utawa entuk pengikut anyar. Tampilake lencana sing durung diwaca ing aplikasi utawa ing layar ngarep pangguna kanggo nggunakake aktivitas komunitas lan nyurung penylametan kanthi cara sing cocog banget.

kabar tapglue

  • Kanca lan Pengikut - Gawe jaringan mbukak utawa pribadi kanggo nggawe grafik sosial sing kuat ing produk sampeyan. Pilih ing antarane kanca utawa model pengikut kanggo jaringan sampeyan. Pengaruh Facebook, Twitter utawa buku alamat kanggo Temokake Kanca. Ayo pangguna nggoleki wong liya kanggo nemokake wong sing bisa dihubungi.

  • search
  • kanca-kanca
  • pandherekipun

Tapglue saiki dadi bagean saka Upland Localytic