Tapfiliate: Manajemen Pemasaran Afiliasi sing Terjangkau

Depositphoto 57636489 m

Monetisasi konten ing publikasi kaya Martech mbutuhake usaha sing cukup. Kita nggunakake macem-macem cara, kalebu pariwara mbayar liwat jaringan iklan, liwat Google Adsense, liwat kemitraan lan sponsor - lan uga liwat pemasaran afiliasi.

Apa sing Afiliasi Marketing?

Pemasaran afiliasi minangka jinis pemasaran adhedhasar kinerja sing bisnis menehi siji utawa luwih afiliasi kanggo saben pengunjung utawa pelanggan sing digawe karo upaya pemasaran afiliasi dhewe.

Kepiye Cara Kerja Afiliasi Pemasaran?

Metodologi lawas yaiku nyediakake kode penjualan utawa kode diskon unik sing kudu dilebokake pelanggan ing proses pamriksa supaya afiliasi bakal diakoni kanggo saben adol. Nanging, pemasaran afiliasi online bisa digunakake kanthi nyediakake kode pelacakan unik kanggo saben afiliasi sing bisa digunakake ing tautan ing saindenging situs. Nalika pamaca ngeklik tautan unik kasebut, pelanggan kanthi otomatis dilacak sajrone proses tuku dadi afiliasi bakal diakoni kanthi otomatis.

Pemasaran afiliasi minangka sarana pemasaran produk amarga sampeyan mung mbayar konversi… dudu klik utawa kesan. Iki tegese sampeyan mung mbayar wong nalika sampeyan pancen adol! Lan sampeyan biasane ora mbayar nganti sampeyan mbayar dhisik mula ora ana masalah arus kas.

Ngatur program afiliasi bisa uga rumit! Nglacak akun, tautan, penjualan, lan pembayaran bisa cepet dikendhalekake tanpa sistem manajemen pemasaran afiliasi. Tapfiliasi minangka sistem manajemen pemasaran afiliasi sing terjangkau. Lan kira-kira apa? Iku link afiliasi saka sistem afiliasi dhewe.

Fitur Kunci Tapfiliate

  • Nggabungake Tapfiliate nggunakake salah sawijining modul, pandhuan utawa instal kanthi manual.
  • Setel program afiliasi lan struktur komisi.
  • Tambah spanduk lan tautan teks sing digunakake afiliasi.
  • Nuduhake url undhangan program sampeyan kanggo nambah afiliasi ing program sampeyan.
  • Ngatur lan nganalisa tampilan, klik, konversi, RKT, CVR, distribusi geo, lsp.
  • Ndeleng lan nyetujoni profil afiliasi.

Malah luwih apik, Tapfiliasi wis duwe sawetara integrasi, kalebu Magento, Prestashop, Shopify, WordPress, WooCommerce, Ecwid, Big Commerce, 3dcart, lan Hikashop.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.