Potensi Pemasaran Sosial Snapchat

logo snapchat

Nalika ahli strategi pemasaran nemokake akeh cara sukses kanggo promosi merek ing Facebook lan Instagram, ana aplikasi kuat sing asring ora digatekake: Snapchat. Aplikasi iki duwe luwih saka 26 yuta pangguna AS aktif kanthi pamirsa inti antarane umur 13 lan 25, nanging siji-sijine cara kanggo sesambungan karo pangguna yaiku yen nambahake sampeyan.

Pengecer sandhangan, Wet Seal, nyedhiyakake akun Snapchat ing tangan blogger busana / kecantikan umur 16 taun suwene 2 dina lan nonton akun kasebut munggah 9,000 pengikut. Sawetara kasus panggunaan sing wis digunakake kanggo merek ing Snapchat yaiku woro-woro, puncak sneak produk anyar, kupon, ing mburi layar, video target, lan perkenalan anggota tim anyar. Yen sampeyan pengin nggayuh pamirsa sing luwih enom, aja nganti luwih cepet kurva lan tambahake Snapchat menyang kampanye pemasaran sosial. Marketo nuduhake sawetara praktik paling apik kanggo nggunakake Snapchat kanggo pemasaran sosial, sing wis sukses merek, lan demografi paling apik sing dituju ing infographic ing ngisor iki.

Snapchat kanggo Merek

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.