Bisa Dhiskusi: Mbangun, Lacak, Tes, lan Nganalisa Program Referensi kanggo E-niaga

Bisa dirembug

Miturut Asosiasi Pemasaran Tutuk nglaporake manawa saben dina ing Amerika Serikat, ana sekitar 2.4 milyar obrolan sing gegandhengan karo merek. Miturut Nielsen, 90% wong dipercaya karo rekomendasi bisnis saka wong sing ngerti

Tindak tanduk tuku wis dipengaruhi sosial wiwit wiwitan jaman. Jauh sadurunge jaringan sosial kaya Facebook lan Twitter njaga sampeyan ing lingkaran virtual, jaringan fisik sampeyan duwe pengaruh marang apa sing sampeyan tuku lan saka ngendi tuku. Nyatane, tutuk minangka kekuwatan sing paling kuat kanggo nyopir bisnis anyar. Iki amarga kanca ngerti apa sing pengin dituku, nalika pengin tuku, lan cara adol menyang sampeyan. Bisa dirembug

Talkable mbantu perusahaan E-commerce entuk pelanggan anyar lan nambah penjualan

  • mbangun sing bisa diowahi Rujuk program Kanca. Platform Talkable pancen fleksibel babagan target kampanye, tampilan, sapa sing diganjar, lan kepiye entuk hadiah.
  • track saben tuku situs lan nuduhake pelanggan kanggo menehi penghargaan kanggo para pendukung lan kanca mung nalika memenuhi kriteria kampanye sing wis ditemtokake.
  • test nawakake kanggo nggedhekake kinerja program rujukan. Merek kudu nemokake saldo sing sampurna antarane ukuran tawaran lan jumlah penjualan sing digawe. Platform kasebut uga ngidini sampeyan desain desain A / B, nyalin, lan aliran pangguna.
  • njelasno saben langkah corong; saka saham menyang klik menyang kunjungan situs menyang tuku. Talkable nyedhiyakake data rujukan sing bisa dipercaya.

Dasbor Referensi Rujukan

Talkable duwe instalasi siji klik karo Shopify, Magento, lan Demandware. Yen sampeyan nggunakake platform e-commerce sing beda, Talkable duwe API sing didokumentasikan.

Butuh informasi luwih lengkap? Talkable wis nerbitake buku pegangan babagan Referral Marketing sing diarani From Science to Purchase, kanthi informasi babagan marketing referral, kenapa efektif banget, pinten sampeyan kudu mbayar rujukan, lan cara nggawe strategi pemasaran rujukan sing sukses.

Download Saka Ilmu kanggo Tuku

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.