Dhiskusi karo Departemen IT menyang Firefox

Aku rumangsa yen pancen wis rusak nalika jaman departemen IT. Aku mbukak jaringan ing tugas pertamaku lan dadi wong sing duwe kabeh dolanan ing departemen kasebut (kajaba direkturku nalika semana, aku mesthi tuku dhisik kanggo dheweke).

Ngalih ing antarane macem-macem proyek ing Pemasaran lan Teknologi ndadekake aku loro-lorone mbukak lawang IT dadi aku ngerti kepiye frustasi iku ora duwe alat sing sampeyan butuhake. Sanajan luwih angel didhukung, aku yakin tenan manawa teknologi kudu nggawa kemajuan lan efisiensi. Ora bisa nglakoni yen sampeyan dikunci. Kancaku sing apik, Adam Small, sing mbukak a Perusahaan Pemasaran Seluler ing kene ing Indianapolis, dadi sampurna… yaiku departemen TI sampeyan mbisakake sampeyan utawa mateni sampeyan?

Aku bali menyang sisih Marketing kanthi tugas saiki lan nyoba kanggo ngetrapake aturan - nanging ora gampang. Aku ngerti kabeh piranti lunak sing sampurna sing ana ing kene streamline - lan aku ora bisa nggunakake. Aku saiki dadi PC tinimbang Mac sing setya. Pancen ora nyenengake.

Aku bakal nantang tantangan! Ora nggrundel (ing sanjabane blogku), aku kudu nindakake aturan sing paling apik lan nyoba ngerti apa sing bakal mbantu. Salah sawijining penyelamat paling gedhe yaiku mbukak Firefox. Ora mung browser sing apik, nanging tambahane pancen luar biasa:

  • FireFTP - minangka aplikasi FTP sing fantastis sing bisa mbukak langsung ing Firefox. Gratis (nanging tulung nyumbang - separo kabeh sumbangan dadi amal). Sampeyan entuk kabeh sing dibutuhake kanggo klien FTP sing kuat!
  • Twitbin - yaiku klien Twitter sing mbukak langsung ing sidebar Firefox. Ora lancar kaya mbukak klien sampeyan dhewe, kaya Twhirl, nanging pancen angel. Muga-muga bisa diwenehi sawetara tab supaya luwih gampang saka balesan menyang pesen langsung, lsp.
  • Firebug - ora ana alat sing luwih apik ing pasar kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah HTML, CSS lan JavaScript ing situs web sampeyan. Pengin digali kanthi jero babagan carane situs liyane nggawe efek sing apik? Firebug luar biasa!
  • ColorZilla - Apa sampeyan kudu ngilangi warna kaca web? Alat cilik sing apik kanggo nindakake!
  • Greasemonkey - tambahan sing apik tenan sing ngidini sampeyan nulis lan nyakup skrip sampeyan dhewe menyang kaca. Ana pirang-pirang skrip GreaseMonkey sing apik banget sing bisa mbantu sampeyan nggunakake gmail lan ton aplikasi liyane. Mriksa metu Greasespot kanggo paling anyar!

    UPDATE: Gunakake Ati-ati karo Greasemonkey, ana skrip sing bakal nyoba njupuk informasi login kanggo situs web finansial.

  • KelanganIris - add-on sing nyenengake banget sing bakal nggawe PC utawa Mac dadi monster browsing Media!

  • Jam rubah - apa zona wektu nggawe sampeyan bingung? Iki minangka tambahan tambahan sing migunani sing bisa nyedhiyakake wektu saiki ing saindenging jagad.
  • ScribeFire - malah ana editor blog sing bisa dilebokake ing Firefox sing nggunakake XML-RPC, standar ing kabeh platform blogging kanggo ngirim konten. Aku ora nggunakake sing iki, aku cenderung tetep karo editor ol ing WordPress, nanging isih apik!

Mungkin sing paling apik yaiku sampeyan biasane ora butuh hak Administrator kanggo nginstal add-ons iki kanthi lokal, dadi sampeyan bisa nggunakake alat sing luar biasa tanpa kudu nganggo wong IT sampeyan. Goleki kabeh IT kanggo nginstal Firefox dina iki! Mesthine, yen Firefox wiwit nabrak sampeyan ... aja nelpon meja pitulung IT sampeyan ... wiwiti mbusak sawetara add-on kasebut!