Ngomong karo Aku karo TokBox

video matt griffith

Aku minangka geek pemasaran, mula aku dadi bungah nalika ana teknologi anyar sing bisa nulungi para klien. Aku ngenteni pirang-pirang jam kanggo ndaptar lan nyoba layanan anyar. Aku mikir TokBox bisa uga alat favoritku sing anyar.video matt griffith

Aku dikenalake karo layanan ku pengacara. (Ya wis pengacara, lan luwih becik, dheweke minangka pengacara cerdas teknologi). Aku ngirimi kontrak kanggo ditinjau maneh, lan ora ngirim bali dokumen 2 - 3 kaca sing dawa, sing ora bakal dakwaca, dheweke banjur ngirim video iki. Nalika ngobrol karo Matt, dheweke ngakoni yen dheweke ora bakal nggunakake alat iki karo saben klien. Sawetara klien bakal seneng, utawa mbutuhake dokumen tinulis, nanging kanggo sing ora, cara komunikasi kanthi cepet lan efisien.

Saka sudut pandang pangiriman layanan, ngrekam video kasebut luwih cepet, banjur ngetik utawa ngenteni sekretaris kanggo ngetik respon mula aku entuk wangsulan kanthi format sing dakkarepake, lan Matt bisa pindhah menyang klien sabanjure.

TokBox duwe sawetara fitur sing aku seneng banget:

  • Gratis - Ya, ana upgrade lan fitur canggih sing kasedhiya kanthi biaya, nanging paket dhasar cukup lengkap
  • Aku bisa nanggapi video, swara, email utawa telpon kabeh saka layar sing padha
  • Fitur obrolan swara lan video kasedhiya kanthi rega cukup: $ 9.99 / wulan kanggo ngobrol cilik. $ 18.99 kanggo chatting sing nglibatake luwih saka 200 wong. Iki minangka alternatif biaya efektif kanggo webinar

Napa aku seneng banget babagan iki?

  • Aku ngobrol, dudu panulis, mula iki pancen menarik kanggo aku minangka cara komunikasi karo prospek lan klien.
  • Aku ngarep-arep nyakup video minangka bagean saka kampanye netes sing ana, sing bakal ganti, video, audio lan email tradisional
  • Antarmuka pangguna gampang banget kanggo para pengiklan lan para pelanggan. Aku nampa email sing sederhana, ngeklik link lan program sing diluncurake. Ora mbutuhake keahlian lan kanggo sawetara klien, ora duwe keahlian kritis.

Apa sing bisa sampeyan lakoni karo TokBox? Aku mikir wangsulane gumantung karo imajinasi sampeyan. Yen sampeyan nggunakake, aku seneng ndeleng conto sing sampeyan lakoni!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.