Preparasi Data Talend: Akses Kanthi gampang, Ngresiki lan Siapke Data CRM Sampeyan

transformasi data amba

Sampeyan lagi wae bali saka seminggu ing Vegas dadi staf tradeshow industri liyane. Sampeyan wis kesel banget, mundur total ing email lan proyek liyane, lan sampeyan duwe prahu anyar sing kudu divalidasi lan dilebokake ing sistem CRM. Ngelingi spreadsheet jeneng sing gedhe banget, sampeyan ngerti yen sampeyan butuh sedina muput kanggo ngolah data kontak.

Milih lan ngresiki data kanthi manual kaya nonton cat garing - mboseni lan mbebayani wektu sing mbebayani. Ana ing kana wae kanthi ngimbangi buku cek, nyuci piring lan ngresiki garasi.

Nanging, data sing resik minangka bagean penting saka proses pemasaran lan penjualan. Alternatif yaiku sampah-sampah = sampah-sampah. Ngimpor lan nyebar data sing durung siyap bisa nyebabake asil sing frustasi lan mbuwang wektu lan dhuwit. Dadi, kepiye yen ana alat sing gampang banget sing nyuda wektu kanggo ngresiki lan format data sampeyan saka pirang-pirang jam nganti menit?

Muga-muga pikiran data sing brilian ing Salam ngrasakake lara sampeyan lan wis nanggapi solusi anyar sing diarani Preparasi Data Talend. Aplikasi desktop anyar sing gratis iki ngidini sampeyan ngevaluasi, ngresiki, lan nggabungake data saka macem-macem sumber sajrone menit kanthi alat sing intuisi lan tuntunan sing mbukak proses sampeyan. Kayane mlaku-mlaku ing taman ...

Bener, sampeyan maca ing kene bocah-bocah dhisik! Dadi, wiwiti ngrancang game basket sore utawa manikur / pedikur amarga sampeyan bakal entuk JAM bali ing dina sampeyan. Oke, bisa uga aku optimis banget ing ngarep, nanging kanthi serius, Preparasi Data Talend, ngidini sampeyan mandheg mbuwang wektu sing penting data reresik lan crunching lan fokusake upaya sampeyan kanggo tugas sing luwih strategis kaya nganalisa ROI acara kanthi sakabehe lan bisa nuduhake wawasan kasebut karo tim sampeyan (entuk poin utama brownies — Bonus !!)

Mangkene carane ngerti Preparasi Data Talend bisa gawe pegaweane luwih gampang. Kaping pisanan, ayo nimbang sawetara langkah sing sampeyan lakoni nalika siyap data kanggo analisis kanggo nemtokake manawa tradeshow anyar kasebut duwe ROI sing signifikan. Miwiti, data semrawut sampeyan bisa uga katon kaya iki:

spreadsheet talend

Saiki sampeyan kudu mriksa data babagan akurasi; mesthekake yen angka sing digunakake valid - yaiku Pak vs. Ibu utawa Ibu.; priksa manawa informasi lengkap ing kabeh lapangan; ngilangi entri duplikat; ngowahi lan nganakake standar data; mbukak data menyang sistem Otomatisasi Pemasaran CRM lan pungkasane nggawe lan dokumentasi struktur database sing nggabungake macem-macem langkah.

Apa sampeyan wis kesel? Aku ... lan mripatku mripate ora nyawang spreadsheet sing padha suwene telung jam….

Ngenalake Preparasi Data Talend

Saiki, kanthi Preparasi Data Talend, sampeyan bisa ngakses, ngresiki lan nyiyapake data kanthi cara sing gampang lan intuisi. Pisanan, nalika ngetik alat kasebut, sampeyan bakal menehi pandhuan kanggo ngimpor file Excel utawa jinis sumber data liyane. Banjur sampeyan milih spreadsheet sing padha lan mung sawetara klik sampeyan bisa ngresiki, standarisasi, ngrampungake kolom lan nyaring data miturut wilayah, judhul kerja, lsp. Kanggo entuk wawasan sing luwih apik babagan kualitas pandhuan anyar. Spreadsheet sampeyan sing saiki ora apik saiki katon kaya mangkene:

Screenshot Talend

Saiki sampeyan bisa kanthi gampang ngimpor data sing wis diresiki menyang Tableau supaya acara sabanjure bisa luwih apik. Kajaba iku, nalika sampeyan milih lan ngresiki macem-macem lapangan ing spreadsheet, Preparasi Data Talend wis nyimpen data pilihan kasebut. Pilihan sing sampeyan lakoni minangka 'resep' sing bisa disimpen ing kene kanggo referensi mbesuk supaya ora diowahi maneh. Dadi pisanan sampeyan nggarap set data, sampeyan ngirit wektu. Nanging nalika data dianyarake maneh (yaiku ing acara taun ngarep), sampeyan ora mung nyuda wektu, nanging kanthi nyata ngilangi karya sing dibutuhake kabeh! (Saiki sampeyan mesthi duwe wektu luang ing paling ora nalika istirahat kopi utawa mlaku liwat taman nalika mangan awan).

Ora Mung kanggo Pemasar

Preparasi Data Talend uga cocog banget kanggo administrator sumber daya manungsa lan mupangat, analis bisnis lan finansial, utawa peran apa wae sing nggunakake wektu kanggo nggarap data utawa nyuwek rambut kanthi nyebar. Dadi, manawa sampeyan ngresiki prospek dagang, ngitung kuwalitas akuisisi potensial, nganalisa transaksi utawa nggawe rencana mbuwang gigi, sesanti, asuransi jiwa lan rencana fleksibel sing paling apik kanggo perusahaan sampeyan - saiki akses menyang wawasan mung sawetara klik!

Sampeyan padhang lan trampil karo apa sing sampeyan lakoni — mula kenapa luwih akeh wektu kanggo ngganti data vs. nuduhake wawasan karo tim sampeyan? Dadi, saiki mung siji-sijine pitakon sing sampeyan kudu takon yaiku: ing endi aku bisa njaluk? !!!

Download versi Preparation Data Talend gratis sampeyan dina iki!