Jupuk iPhone kuwi!

Lucu banget yen ora dituduhake, diapusi:

Tip topi kanggo Kesamaran.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.