Agensi Ora Cukup Ngandhani Prospek Supaya Mlaku

metu

Salah sawijining kejutan nalika ngluncurake agensi 7 taun kepungkur yaiku aku ngerti industri agensi sing dibangun luwih akeh tinimbang hubungane karo regane layanan kasebut. Aku malah bakal ujar manawa uga gumantung karo mupangat hubungan kasebut.

Apa klien sampeyan wis dipercaya karo sampeyan lan apa wis kerja bareng karo dheweke suwene taun? Ya, iki bakal nyebabake referral lan hubungan sing sehat terus. Apa sampeyan nate menehi klien kejutan, kayata teknologi lan tiket paling anyar ing konferensi gedhe sabanjure? Sampeyan bakal kaget yen akeh klien sing bakal entuk sampeyan.

Apa sampeyan wis nyedhiyani klien karo Nilai? Sedhih banget yen pancen dudu pengaruh sing dialami wong liya. Kita mesthi ngegungake karya adhedhasar kepiye cara ningkatake lan mindhah klien. Kita kaget amarga ana sawetara sing ora.

Pirang-pirang taun, nalika njupuk klien, kita isih akeh liyane amarga rajin kanggo mesthekake yen dheweke dadi klien sing cocog kanggo kita kaya nyoba kanggo ndeleng manawa kita minangka klien sing cocog. Kadhangkala prospek pengin maju lan kita mundur utawa mlaku adoh. Kadhangkala bisnis sing wis digunakake kanthi ngganti kepemimpinan lan kita mundur utawa mlaku.

Nalika kita mandheg siji klien gedhe, direktur anyar kasebut ngelingake, "Sampeyan ora kudu ngobong jembatan." Aku ngandhani manawa kita pancen ora kepengin nindakake, nanging dheweke nggawe kesalahan sing gedhe amarga ora nggunakake strategi sing dikembangake. Wis sukses nambah panjaluk online perusahaan kaping pirang-pirang taun suwene. Dheweke nyindir yen dheweke luwih ngerti. Dadi aku mangsuli manawa kita bakal bali nalika dheweke nuli perusahaan. Pirang-pirang taun mengko lan aku wedi yen wis cedhak - perusahaan wis ilang kabeh momentum sing diwenehake… banjur sawetara. Aku bisa uga wis ngobong jembatan karo dheweke, nanging aku yakin bakal enggal mbantu perusahaan kasebut.

Paling anyar, kita duwe toko ritel mewah sing ngubungi kita kanggo njaluk bantuan. Bisnis kasebut ganti kepemilikan lan pemilik sing apik karo jaringan sing luar biasa adol bisnis kasebut menyang sawetara pamilik enom sing duwe bakat. Sanajan dheweke terus, dheweke kuwatir karo warisane lan pengin nggawe manawa pemilik anyar sukses. Amarga dheweke ora bisa ngandel maneh kang jaringan, dheweke ngubungi kita kanggo ndeleng manawa bisa tuwuh kesadaran lan panjaluk online.

Mesthi wae, kita bisa. Kita nuduhake sawetara masalah sing kurang apik karo ngarsane web uga ngrembug babagan tren ing industri kasebut. Nalika dheweke yakin manawa panjaluk perusahaane bakal suda, kita nemokake tuwuh akeh lan ekspansi online. Outlet ritel lokal duwe inventaris lan skala kanggo mbukak nasional - dheweke ora nate nyambut gawe kanthi digital amarga dheweke bisa ngandelake jaringane.

Nalika kita luwih cedhak ngrembug babagan anggaran lan proposal, dheweke wiwit mundur yen anggaran minimal. Kita ngrembug babagan jaringane lan pirang-pirang taun kepungkur. Kita ngrembug babagan panjaluk sing dibutuhake kanggo njaga lan ngembangake bisnis. Dheweke mundur maneh yen rumangsa bisa mbuwang-mbuwang dhuwit, mung ngganti situs sing wis dibangun sing ora nulungi bisnise. Kita negesake maneh strategi sing bakal digunakake - ora mung situs, merek, promosi produk, konten, kesadaran telusuran, kapabilitas e-commerce ... dheweke ora goblog.

Kaloro conto kasebut yaiku perusahaan sing duweni potensi sing luar biasa. Pisanan, kita pancen bisa mbantu nggayuh lan tuwuh potensial lan ngasilake jutaan dolar ing dhasar perusahaan. Lan aku bisa negesake manawa bathi kita minangka bagean sekedhik. Sing nomer loro duweni potensi mayuta-yuta dolar, nanging sing duwe ora bisa ndeleng, kepiye carane nyoba nerangake. Mbok menawa kita bisa nyetel kanthi apik karo sawetara mupangat ... nanging aku ora yakin bisa ngrewangi. Kita isih butuh tuku-saka klien lan investasi substansial sing digawe kanggo mindhah jarum.

Dadi awake dhewe mlaku. Lan nalika dheweke njaluk bali lan diskusi maneh, kita menehi ngerti manawa kita kudu terus maju. Kita duwe prospek sing ngerteni kesempatan lan pengaruh saka karya ing klien liyane.

Apa dheweke bakal ngetrapake strategi digital? Kamungkinan… dheweke bakal nemokake sawetara agensi kanggo ngatasi tugas kanggo dheweke. Sapa wong sing overpromise, nendhang proyek utawa kampanye, banjur budhal kanthi dhuwit sithik lan klien ora luwih apik. Muga-muga agensi ora luwe lan luwih akeh sing bakal menehi prospek mlaku-mlaku. Pirang taun kepungkur, aku ora bakal nate ujar kaya ngono.

Pirang taun kepungkur, aku ora bakal nate ujar kaya ngono. Aku bakal ujar manawa dadi tugas kita kanggo ngajari prospek lan klien. Yen dheweke ora ngerti regane lan investasi sing kudu digawe, mula kita kabeh salah. Nanging ora maneh ... Yen prospek utawa klien ora bisa ngerteni manawa jagad iki wis owah, para pesaing online mangan nedha awan, lan dheweke kudu serius karo nandur persentasi bathi bathi kanggo upaya pemasaran, aku ' Aku ora bakal mbuwang-mbuwang wektu kanggo nyoba nerangake maneh.

Aku ora ngerti seminggu kepungkur Pemasar minangka bagean saka masalah kasebut, asring nyetel pangarepan gedhe tenan kanthi biaya sing murah banget. Asile, klien ora nate sukses, lan amarga biaya layanan sing wis dibayar ora bisa ditindakake, dheweke dadi ragu-ragu investasi maneh. Yen kabeh wong ngomong babagan gampang perkara kasebut (yen ora), kita uga bakal nemoni masalah industri.

Apa sampeyan mikir Apa aku durung wayahe nanggepi? Mungkin aku wis suwe banget nglakoni iki lan dadi ora kepenak.

 

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.