Tailwind Nggawe: Nggawe, Jadwal, lan Nerbitake Pins Cantik ing Pinterest

Tailwind Nggawe, Jadwal, lan Nerbitake Pins Pinterest

Gawe Tailwind nggawe Pins Pinterest kanthi kualitas desainer kanthi cepet lan ngidini sampeyan nyelarasake lan ngoptimalake kabeh marketing Pinterest luwih apik tinimbang sadurunge. Ing siji klik, sampeyan bisa ngowahi foto dadi puluhan gagasan desain Pin pribadi. Alat kabeh-ing-siji ngidini sampeyan nggawe, jadwal, lan nerbitake Pinterest.

Carane Desain karo Tailwind Create

Iki video sing digawe tim babagan carane nggunakake Tailwind Create.

Gawe Tailwind mbisakake pemasar Pinterest kanggo nyelarasake alur kerja Pinterest kanggo nggawe, nerbitake, lan analisis paling cepet sing kasedhiya.

5f504bad170aeb6193d1bf4f nggawe jadwal nerbitake p 2000

Apa Dampak ing Desain Pin sing Apik ing Pinterest?

  • Liyane Simpenan Pinterest - Apik desain Pin kui 6.9 kaping luwih nyimpen rata-rata kanggo pangguna Tailwind! Akun sing kurang saka 100 pengikut wis tuwuh 10x, nganti 10,000 pengikut ndeleng 2.8x luwih nyimpen, lan luwih saka 10,000 pengikut ndeleng rata-rata kenaikan 3.1x!
  • Liyane Followers Pinterest - Apik desain Pin kui 3.7 kaping luwih akeh pengikut rata-rata kanggo pangguna Tailwind! Akun sing kurang saka 100 pengikut wis tuwuh 6x, nganti 10,000 pengikut ndeleng 1.9x luwih akeh pengikut, lan luwih saka 10,000 pengikut ndeleng rata-rata mundhak 1.8x!
  • Pins Pinterest Liyane Diterbitake - Apik desain Pin kui 4.2 kaping pin liyane diterbitake rata-rata kanggo pangguna Tailwind! Akun sing kurang saka 100 pengikut wis tuwuh 6x, nganti 10,000 pengikut ndeleng 2.9x luwih pin diterbitake, lan luwih saka 10,000 pengikut ndeleng rata-rata kenaikan 1.9x!

Mesthi, asil sampeyan bisa beda-beda nanging Tailwind nerbitake Asil Khas Anggota Tailwind saben taun, supaya sampeyan bisa ndeleng carane mbandhingaké masyarakat Tailwind. Lan, kalebu ing akun Tailwind sampeyan yaiku laporan prasaja sing nyedhiyakake:

  • Top Pins Report – Deleng Pin endi sing ngarahake lalu lintas menyang konten sampeyan lan golek sumber inspirasi sing siap nalika sampeyan ndeleng Pin endi sing ngarahake lalu lintas menyang konten wong liya!
  • Inspektur Pin - Langsung golek Pin sing paling diklik lan disimpen supaya sampeyan bisa ngerti apa sing kudu ditambah (sanajan sampeyan dudu "nomer").

Tailwind Pinterest Analytics

Rata-rata anggota Tailwind entuk 6.9x luwih akeh repin lan 3.7x luwih akeh pengikut ing Pinterest. Miwiti Panjenengan Gawe Tailwind nyoba karo 100 Pins dijadwal dina!

Mlebu kanggo Tailwind

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.