Napa Sampeyan Perlu Sistem Manajemen Tag

sistem manajemen tag

Umume perusahaan duwe tanggung jawab sing beda nalika nerangake situs web utawa blog perusahaan. Tim teknologi internal duwe infrastruktur lan kadang kode, lan tim pemasaran duwe olahpesen lan tanggung jawab kanggo asil kasebut. Iki asring nyebabake konflik utawa keterlambatan kemampuan nyebarake situs kanggo mbantu nambah. Saka Analytics skrip, tag pemasaran, lan uga tes lan nelusuri potongan, ngatur lan masang pangowahan bisa dadi proses sing rumit.

Sistem Manajemen Tag (TMS) nyedhiyakake sarana kanggo nyederhanakake proses, nyedhiyakake repositori pusat kanggo ngatur lan nyebarke tags (ora bakal bingung karo menehi tag tembung kunci). Kanthi TMS, tim teknologi bisa nyisipake tag skrip menyang situs sampeyan, banjur tim pemasaran bisa ngatur lan nyebarke apa wae sing dibutuhake saka Sistem Manajemen Tag… ora kudu ndemek kode situs web!

Sampeyan gumantung karo tag JavaScript supaya sampeyan bisa ngukur asil saka kampanye pemasaran online, saluran ngrujuk hadiah, lan ngrancang kampanye mbesuk. Nanging, tanpa sistem kanggo nglacak inventaris tag ing situs sampeyan, sampeyan bisa nemokake kaca web sampeyan kanthi puluhan tag duplikat, ketinggalan jaman lan ora fungsi. Penyebaran tag iki bisa dadi angel lan larang kanggo dikelola, lan bisa ngasilake data sing mblusukake. TagMan

Bubar nulis babagan Google ngluncurake a Google Tag Manager, nanging ana Sistem Manajemen Tag wis ana sing wis disampurnakake, cepet banget, lan duwe pilihan lan integrasi sing luar biasa. Mangkene TagMan Nilai Manajemen Tag sing Diungkap Infographic, kaya sing dicritakake dening pangguna TMS.

Forrester TagManagement Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.