ZoomInfo: Supaya Data B2B Dianyari

Cukup sawetara data B2B sampeyan wis ketinggalan jaman. Zoominfo nglaporake manawa 70% kabeh data B2B bakal duwe siji utawa luwih pangowahan sajrone taun. Turnover karyawan, promosi, akuisisi, penutupan bisnis… kabeh bisa nyebabake kualitas data prospek sampeyan mudhun. Masalah data kasebut bisa nyebabake masalah penjualan lan pemasaran. Ing sales, yen tim njaba sampeyan nelpon utawa ngirim email menyang wong sing wis ora ana maneh, mula wis waktune

Apa Katon Katon Hierarki Situs Sampeyan

Akeh perusahaan sing dakgawe fokus ing wektu ngarep, navigasi, lan kaca sabanjure. Akeh sing kembung, kanthi pemasaran lan kaca sing ora perlu sing ora ana sing maca - nanging dheweke isih yakin manawa ana ing njaba. Desainer lan agensi lungguh lan ngembangake situs kanthi hirarki sing biasane katon kaya mangkene: Muga-muga 'jus link' bisa mili kanthi bener