Napa PreSales Disedhiyakake Kanggo Nduwe Pengalaman Pembeli: Deleng Ing Vivun

Mbayangno yen ora ana Salesforce kanggo tim Sales, Atlassian kanggo pangembang, utawa Marketo kanggo wong marketing. Sing sejatine kahanan kanggo tim PreSales mung sawetara taun kepungkur: klompok strategis sing luar biasa penting iki ora duwe solusi sing dirancang kanggo dheweke. Nanging, padha kudu cobble karya bebarengan nggunakake solusi khusus lan spreadsheets. Nanging klompok wong sing ora dilayani iki minangka salah sawijining personas sing paling penting lan strategis ing B2B

CometChat: Teks, Teks Grup, Swara, lan Video Chat API lan SDK

Apa sampeyan nggawe aplikasi web, aplikasi Android, utawa aplikasi iOS, nambah platform kanthi kemampuan kanggo pelanggan ngobrol karo tim internal minangka cara sing luar biasa kanggo nambah pengalaman pelanggan lan nambah keterlibatan karo organisasi sampeyan. CometChat mbisakake pangembang kanggo mbangun pengalaman chatting sing dipercaya lan lengkap ing aplikasi seluler utawa web apa wae. Fitur kalebu Obrolan Teks 1-kanggo-1, Obrolan Teks Grup, Indikator Ngetik & Waca, Single Sign-On (SSO), Swara & Video

Statistik Panggunaan Internet 2021: Data Ora Tau Turu 8.0

Ing jagad sing saya digitalisasi, tambah akeh amarga muncule COVID-19, taun-taun iki wis ngenalake jaman anyar ing ngendi teknologi lan data duwe peran sing luwih gedhe lan penting ing saben dinane. Kanggo pemasar utawa bisnis apa wae sing ana ing kana, siji perkara sing mesthi: pengaruh konsumsi data ing lingkungan digital modern kita mesthi tambah akeh amarga kita ana ing pandemik saiki. Antarane karantina lan kunci kantor sing nyebar,

Cara Nggunakake Rapat Zoom kanggo Ngrekam Tamu Jauh ing Podcast ing Trek Pisah

Aku ora bisa ngandhani kabeh alat sing wis digunakake utawa lengganan ing jaman mbiyen kanggo ngrekam wawancara podcast saka adoh - lan aku duwe masalah karo kabeh. Ora dadi masalah konektivitas saya apik utawa kualitas hardware… masalah konektivitas intermitente lan kualitas audio meh nggawe aku nggawe podcast. Alat pungkasan sing paling apik sing dakenggo yaiku Skype, nanging adopsi aplikasi ora nyebar dadi saya

Cara Nggawe Pertunjukan Geser PowerPoint Ing Jendhela Tunggal kanggo Acara Virtual

Nalika perusahaan terus kerja ing omah, jumlah rapat virtual saya mundhak. Aku kaget tenan karo pirang-pirang rapat sing presenter duwe masalah nalika nuduhake Presentasi PowerPoint ing layar. Aku uga ora ngilangi aku saka kene… Aku wis goofed kaping sawetara ing dalan lan wektu tundha wiwitan webinar amarga ana masalah sing disuntikake. Siji setelan mutlak, sing dakkarepake wis disetel lan disimpen karo saben online